spot_img
AcasăActualitateDUPĂ MOARTEA POLIȚISTULUI DIN SUCEAVA – Sindicaliștii de la SPR Diamantul cer...

DUPĂ MOARTEA POLIȚISTULUI DIN SUCEAVA – Sindicaliștii de la SPR Diamantul cer demisia ministrului de Interne, Carmen Dan

DISTRIBUIȚI

DUPĂ MOARTEA POLIȚISTULUI DIN SUCEAVA În urma tragicului incident din Suceava în care un polițist care patrula singur printr-o gară a fost ucis cu 40 de lovituri de cuțit, sindicaliștii de la SPR Diamantul România au transmis un mesaj ministrului de Interne, Carmen Dan. Vă redăm mai jos, integral, mesajul sindicatului SPR Diamantul:

Efectul indiferenței guvernanților, reprezentați la nivelul MAI de către ministrul Carmen Dan, față de nevoia stringentă de a asigura securitatea personală a polițiștilor! Agentul Sorin Vezeteu, care lucra singur pe tură în Gara Burdujeni, a fost măcelărit cu 40 lovituri de cuțit de un psihopat care l-a atacat prin surprindere, fără să fi existat un conflict prealabil între cei doi. De la începutul anului, este al doilea polițist care lucrând singur, a fost ucis cu cuțitul în timpul serviciului. Pe 5 ianuarie a fost ucis șeful de post din localitatea Viseul de Sus, Maramureș.

Credem că dacă cei doi ar fi avut parteneri de muncă, crimele ar fi putut fi evitate. Se pretinde că sunt 80.000 de polițiști, cu 20.000 de posturi vacante. Noi știm că cele 8 secții regionale de poliție transporturi au efectivele la jumătate, fiind o practică, efectuarea serviciului în gări, de către polițiști, singuri, în special noaptea. Ministrul MAI trebuie fie să ia măsuri urgente și hotărâte pentru îmbunătățirea securității personale a polițiștilor din stradă, fie să-și dea demisia. De când a ajuns pe scaunul de ministru, Carmen Dan a arătat că știe doar să fie un executant. Și că știe să dea bine în poze.Nu am văzut nici o inițiativă personală din partea acestei doamne, demnă de un ministru” a informat SPR Diamantul România.

ActualMM

Foto: News.ro

http://2.actualmm.ro/incident-sangeros-politist-tata-a-doi-copii-injunghiat-mortal-intr-o-gara/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA