AcasăActualitate112DUPĂ GRATII - Cântăreț apreciat din Moldova, arestat pentru proxenetism. Băsescu l-a...

DUPĂ GRATII – Cântăreț apreciat din Moldova, arestat pentru proxenetism. Băsescu l-a invitat să cânte la botezul nepoatei

spot_img

DISTRIBUIȚI

DUPĂ GRATII  Ricky Ardezianu a fost arestat, fiind acuzat de proxenetism. Cântărețul îndrăgit în Republica Moldova va sta după gratii 30 de zile.

Informaţia pentru Publika TV a fost confirmată de şeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc. Dosarul a fost inițiat în baza plângerilor a două persoane de sex feminin cu vârste cuprinse între 25 și 27 ani. Acesta au spus că Ardezianu le-a cerut prestarea serviciilor sexuale pentru alte persoane, scrie Libertatea.

În 2013, fostul preşedinte Traian Băsescu l-a invitat pe Ricky Ardezianu, cântăreţ din Republica Moldova, să cânte la botezul nepoatei sale, după ce acesta s-a plâns că artiştii din ţara vecină nu sunt suficient apreciaţi şi promovaţi în România.

„Vă invit la botezul nepoatei mele. Discutând în altă paradigmă, nu uitaţi că este Anna Lesko, care este o prezenţă continuă la televiziunile române, Ion şi Doina Aldea Teodorovici erau de dimineaţa până seara pe posturile româneşti, maestrul Botgros are contract, în fiecare weekend are emisiuni de ore întregi (…) E şi ansamblul de dansuri ţigăneşti de la Chişinău, pe care îl văd pe litoral în fiecare an”, a spus atunci Băsescu.

Ricky Ardezianu este numele de scenă al cântăreţului de muzică pop Iurică Ciubotaru, Artist al Poporului în Republica Moldova, cantautor, textier şi orchestrator.

Potrivit paginii sale de Facebook, Ardezianu vorbeşte franceza, italiana, rusa, spaniola şi cântă în toate aceste limbi, dar şi în engleză.

Cântăreţul mai spune că este laureat al mai multor concursuri şi festivaluri de muzică uşoară din Moldova şi din străinătate. Tot el se recomandă „sportiv prin excelenţă”, după ce a făcut box, arte marţiale şi deltaplanism.

Info, foto şi video

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA