AcasăActualitateDUPĂ EVALUAREA PAGUBELOR - Maramureșul a solicitat resurse financiare de la Guvern...

DUPĂ EVALUAREA PAGUBELOR – Maramureșul a solicitat resurse financiare de la Guvern pentru refacerea instituțiilor publice afectate de fenomenele meteorologice periculoase

spot_img

DISTRIBUIȚI

DUPĂ EVALUAREA PAGUBELOR Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a procedat la evaluarea pagubelor produse de fenomenele meteorologice periculoase (vijelie, precipitații sub formă de ploaie, grindină) la obiective din patrimoniul și administrarea instituțiilor publice ale autorităților administrației publice locale (clădiri, grădinițe, școli, drumuri județene, spitale, dispensare medicale, cămine culturale etc).


Proiectul de Hotărâre de Guvern a fost întocmit și semnat de către prefectul Vasile Moldovan și președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel – Valer Zetea.

DUPĂ EVALUAREA PAGUBELOR Documentul a fost înaintat la nivel central pentru alocarea din Fondul de intervenție aflat la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pentru acest an, a sumei de peste 9000 mii lei.

În ședința de Guvern, din această săptămână, vor fi alocate sumele necesare pentru refacerea obiectivelor publice afectate din județul nostru.

De asemenea, membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și cei din echipele de suport tehnic vor continua inventarierea și evaluarea pagubelor la obiective publice și private în vederea transmiterii la nivel central a situației centralizate, respectiv solicitarea de fonduri.

Comunicat transmis de Instituția Prefectului – Județul Maramureș

Citeşte şi CURĂȚENIA DE DUPĂ FURTUNĂ – La inițiativa primarului Cherecheș, mai multe persoane asistate social au luat parte la acțiuni de curățenie în Baia Mare

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA