AcasăAdministrațieDUPĂ DOI ANI DE NEFUNCȚIONALITATE – Aeroportul Internațional Baia Mare ar putea...

DUPĂ DOI ANI DE NEFUNCȚIONALITATE – Aeroportul Internațional Baia Mare ar putea fi deschis traficului intern și extern în luna iunie

spot_img

DISTRIBUIȚI

DUPĂ DOI ANI DE NEFUNCȚIONALITATE   Aeroportul Internaţional Baia Mare ar putea fi redeschis traficului intern şi extern în luna iunie, după ce în urmă cu doi ani acesta a fost închis pentru efectuarea unor lucrări de modernizare.

Au început să vină banii şi pentru finanţarea lucrărilor de la aeroport. Aproape 80% din lucrările care sunt deja făcute la aeroport sunt şi achitate, şi sper ca luna viitoare directorul aeroportului, dl. Buda, să ne anunţe că activitatea operaţională va fi reluată sau cel târziu până la sfârşitul lunii iunie. Sunt lucruri care încercăm să le facem din suflet, sunt lucruri care încercăm să le facem pentru cei care vin după noi”, a declarat Gabriel Zetea, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, în cadrul Galei Ambasadorilor Turismului, citat de Agerpres.

Aeroportul Internaţional Baia Mare a fost închis traficului aerian în urmă cu doi ani de zile pentru lucrări de reabilitare şi modernizare, inclusiv prelungirea pistei cu aproape 400 de metri.

Zetea a mai subliniat, în faţa celor prezenţi la Gala Ambasadorilor Turismului, că pe lângă o mai bună promovare a brandului ‘Maramureş’, judeţul are nevoie de o infrastructură rutieră şi aeroportuară mult mai bună.

 

Sursă info: Agerpres

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA