spot_img
AcasăMARAMURESUL ISTORICDupă ce a ”deszăpezit” restaurantul de la Bâlea Lac, Mircea Pop, obligat...

După ce a ”deszăpezit” restaurantul de la Bâlea Lac, Mircea Pop, obligat să demisioneze din funcţia de șef al CNADNR

DISTRIBUIȚI

Mircea Pop a demisionat din funcţia de director general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR), a anunţat premierul Victor Ponta, afirmând că este inacceptabil că „angajaţii muncesc şi şefii stau la Bâlea”.
Premierul a precizat că l-a chemat pe Mircea Pop la Guvern după ce Corpul de Control al primului-ministru a finalizat o acţiune de control şi că, în urma discuţiei avute, acesta şi-a înaintat demisia.
Şeful Guvernului a arătat că atribuţiile privind gestionarea drumurilor naţionale vor fi preluate temporar de către directorul adjunct.
Directori din CNADNR au participat joi, la Bâlea Lac, la o şedinţă de „plan operativ” privind bilanţul pe anul trecut şi proiectul de buget pe 2013, dar discuţiile au fost finalizate în cursul serii, astfel încât participanţii au plecat din staţiune în noaptea de joi spre vineri, potrivit companiei.
Presa a relatat că şefii CNADNR au petrecut la munte, deşi meteorologii anunţaseră că vremea se va înrăutăţi accentuat.
Totodată, vicepremierul Liviu Dragnea a criticat, vineri, conducerea CNADNR pentru modul în care a prezentat informaţiile în Comandamentul de iarnă convocat vineri la Guvern, atenţionând că este „veriga slabă” şi că este ultima dată când acceptă „această bâlbă naţională”.
La şedinţa Comandamentului de atunci, mai multe autorităţile locale au reclamat că nu au putut comunica eficient cu reprezentanţii CNADNR în ultimele zile, cu atât mai puţin în ultimele ore.
Premierul Victor Ponta a anunţat că a solicitat Corpului de Control să verifice dacă directorii CNADNR au „petrecut” la Bâlea Lac în loc să participe la deszăpezire şi a reiterat că toţi cei implicaţi vor fi demişi dacă rezultatul verificării le va fi defavorabil.
Duminică seara, directorul Companiei de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, Mircea Pop, a informat Comandamentul de iarnă că instituţia s-a implicat în deszăpezire la nivel naţional, dar că a fost discretă, vicepremierul Dragnea replicând însă că „discreta” CNADNR şi-a făcut reclamă cu directorii de la Bâlea Lac.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA