AcasăActualitateDUPĂ 3 SĂPTĂMÂNI - Autoritățile anunță ce măsuri a luat Poliția după...

DUPĂ 3 SĂPTĂMÂNI – Autoritățile anunță ce măsuri a luat Poliția după concertul lui Grigore Leșe de la ATP Tech Center

spot_img

DISTRIBUIȚI

În urmă cu trei săptămâni, mai exact pe data de 18 octombrie, Grigore Leșe și Ansamblul Folcloric Național Transilvania au susținut un concert în sala de evenimente ATP Tech Center din municipiul Baia Mare. La acel moment (ca și acum, de altfel) în județul Maramureș erau INTERZISE orice fel de spectacole sau concerte, publice sau private, în interior sau exterior. Leșe a călcat în picioare măsurile anunțate ca fiind obligatorii de către conducătorii județului și a susținut concertul conform programării. Ba mai mult, în imaginile video de la eveniment se pot observa spectatori în sală.

Au trecut trei săptămâni de atunci, timp în care am întrebat aproape zilnic despre măsurile luate în urma evenimentului ilegal. Nu s-au dat declarații pe acest subiect, în schimb s-au publicat nenumărate comunicate de presă cu privire la petreceri private închise de oamenii legii, respectiv zeci de oameni sancționați. Iată că azi a venit și răspunsul: în urma concertului lui Grigore Leșe, nu s-a aplicat NICI O SANCȚIUNE.

Dacă vă întrebați cum s-a putut una ca asta, explicația este simplă: organizatorii au declarat că nu a fost vorba despre un concert, ci de o… producție audiovizuală. În continuare, vă prezentăm cele declarate de CJSU Maramureș și vă lăsăm să trageți singuri concluzia.

Referitor la solicitarea dumneavoastră, CJSU este abilitat să comunice faptul ca au fost efectuate verificări de către Politia Municipiului Baia Mare cu privire la desfășurarea unui concert/spectacol pe raza municipiului Baia Mare. Acestea au relevat faptul că a fost vorba de o producție audiovizuala. În acest context, nu au fost aplicate sancțiuni contravenționale sau dispuse alte măsuri„, se arată în comunicatul CJSU Maramureș.

Adrian Barbur

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA