AcasăActualitate112DUPĂ 22 DE ANI DE ÎNCHISOARE - Un chinez a fost expulzat...

DUPĂ 22 DE ANI DE ÎNCHISOARE – Un chinez a fost expulzat din România

DISTRIBUIȚI

DUPĂ 22 DE ANI DE ÎNCHISOARE Un chinez condamnat la închisoare pe viață în România, pentru omor deosebit de grav, și eliberat condiționat în decembrie 2016, a fost expulzat vineri de pe teritoriul României, scrie Agerpres.

DUPĂ 22 DE ANI DE ÎNCHISOARE Chinezul a fost condamnat la închisoare pe viață în anul 1994, pentru săvârșirea infracțiunii de omor deosebit de grav, faptă comisă împreună cu alți doi conaționali.

Crima a avut loc într-un apartament din sectorul 2 al Capitalei, victimele fiind lovite cu corpuri contondente și apoi strangulate. Cadavrele au fost înghesuite în două geamantane, după care au fost abandonate în stufăriș, pe malul lacului Cernica. Mobilul crimei a fost jaful, cei doi soți având o afacere profitabilă în Complexul Europa.

În decembrie 2016, după 22 de ani de stat în închisoare, la Penitenciarul Codlea, individul a fost eliberat condiționat.

Potrivit competențelor, polițiștii de imigrări l-au preluat pe chinez și au efectuat demersurile necesare în vederea expulzării din România.

Polițiștii de imigrări l-au escortat pe chinez până la Punctul de Trecere a Frontierei Otopeni, de unde străinul a părăsit vineri teritoriul României cu o cursă de linie către țara de origine. Timp de 5 ani, acesta nu mai are voie să intre pe teritoriul României, scrie Agerpres.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA