AcasăEvenimentSportDUELUL ANTRENORILOR - George Sava a câștigat prima rundă împotriva lui Eugen...

DUELUL ANTRENORILOR – George Sava a câștigat prima rundă împotriva lui Eugen Apjok

DISTRIBUIȚI

DUELUL ANTRENORILOR Pe Arena Zimbrilor, în cadrul etapei a IV-a contând pentru SuperLiga CEC Bank, CSM Știinta Baia Mare a primit vizita celor de la CSM București, maramureșenii impunându-se cu 25-14, aceștia aflându-se permanent la conducerea jocului.

Învingătoare în runda trecută în fata campioanei en-titre, Timișoara Saracens, CSM București a venit la Baia Mare cu gândul la o noua victorie. A fost prima partidă în care antrenorul Eugen Apjok a jucat împotriva foștilor săi elevi pe care i-a condus 14 ani. „Tigrii” au avut șansa să pună primele puncte pe tabelă, însă Valentin Calafeteanu a ratat transformarea penalității, cei care au marcat fiind însă maramureșenii prin Ratu Taniela Maravunawasawasa, dintr-o penalitate.

Evoluția bună a pachetelor de înainte și apărarea avansată, agresivă, facută de cele două echipe, au făcut ca până la pauză, punctele să fie marcate doar din penalități de către cei doi transformeri. Baia Mare s-a aflat în permanență cu un pas înaintea adversarilor, singura excepție făcând-o egalitatea de 3-3, înregistrată timp de cinci minute, între minutul 13 și 18. A fost apoi 6-3, 9-3, 9-6, 12-6 si 12-9, rezultat cu care s-a și intrat la vestiare. Înainte de sfârșitul primei părți, bucureștenii au avut șansa de a marca primul eseu al partidei însă apărarea băimărenilor a funcționat perfect și Jack Cobden a fost placat în ultimul moment.

În partea a doua, elevii lui George Sava au început în forță, Maravunawasawasa reușind un dropgol. Au urmat minute bune de joc, cu incursiuni frumoase de ambele părți în terenul de 22 advers, prima încercare a partidei fiind reușită în minutul 66 de către noul venit in tabăra băimăreană, fijianul Jone Nasalo. Eseul a fost transformat de Alexandru Bucur, Baia Mare distanțându-se la 13 puncte, 22-9. A urmat încă o penalitate reușita de uvertura zimbrilor, 25-9, ultimele puncte fiind puse pe tabela de către „tigri”, care, în minutele de prelungire, au marcat o încercare prin Jack Cobden, 25-14, acesta fiind și rezultatul final.

Jucatorul partidei a fost desemnat uvertura băimărenilor, Taniela Rawaqa Maravunawasawasa.

Celelalte rezultate ale etapei:

Timișoara – Steaua 15-15

Universitatea Cluj – Dinamo 25-38

Poli Iași a stat.

În etapa următoare, pe 23 septembrie, Știinta Baia Mare va întâlni la București pe Steaua, liderul la zi al clasamentului, în timp ce CSM București va sta, neavând meci programat în etapa a V-a.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA