AcasăNews AlertDUBLĂ NEMULȚUMIRE – Suporterii României la partida cu Danemarca au stat în...

DUBLĂ NEMULȚUMIRE – Suporterii României la partida cu Danemarca au stat în mizerie și pe scaune distruse

DISTRIBUIȚI

Echipa națională de fotbal a României a întâlnit duminică, 26 martie, reprezentativa Danemarcei, într-un meci din grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018. Partida s-a disputat pe Cluj Arena, terminându-se la egalitate (0-0). Nu doar rezultatul a provocat nemulțumire în rândul suporterilor. Mulți dintre cei prezenți pe Cluj Arena s-au plâns de condițiile improprii de pe stadion.

Printre ei și un băimărean, Ionuț Ghiț, care a postat imagini cu scaunele distruse și mizeria în care a fost nevoit să urmărească partida. Asta deși a achitat 100 de lei pe locul lui.

„Pe lângă emoțiile pozitive pe care le trăiesc de fiecare dată când merg la un meci al echipei naționale de fotbal, aseară am trăit o dezamăgire cruntă. În imaginile de mai jos puteți vedea locurile noastre plătite cu 100 de lei per loc, pentru a viziona meciul. În așa hal arăta o parte din scaunele de pe Cluj Arena”, arată suporterul nemulțumit.

Personalul de la acces i-a recomandat suporterului să se plângă în presă

DUBLĂ NEMULȚUMIRE 3

La fel ca și alți suporteri nemulțumiți, băimăreanul a încercat să dea de un reprezentant al organizatorilor pentru ca problema sa să fie remediată. Negăsind pe nimeni la ora respectivă, s-a adresat personalului care facilitează accesul la stadion.

„Ne-au spus să mergem cu pozele la media și să cerem despăgubiri, că ei nu au ce să ne facă. Să le fie rușine echipei de organizare și Federației Române de Fotbal, care nici măcar nu s-au asigurat că s-a făcut curat la stadion”, mai spune suporterul.

Până la ora publicării acestui articol nu am reușit să obținem un punct de vedere din partea organizatorilor acestei partide. Așteptăm un punct oficial de vedere pe adresa de e-mail [email protected].

Adrian Barbur

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA