spot_img
AcasăActualitate112DUBLĂ CRIMĂ ÎN MARAMUREȘ - Ce au declarat tatăl și bunica celor...

DUBLĂ CRIMĂ ÎN MARAMUREȘ – Ce au declarat tatăl și bunica celor doi bebeluși uciși în bătaie de propria mamă

DISTRIBUIȚI

Noi amănunte șocante apar în cazul dublei crime de la Rușor, comuna Copalnic Mănăștur. Atât soțul femeii care și-a ucis cei doi bebeluși, cât și mama acesteia au oferit declarații cu privire la cele întâmplate.

M-a sunat și mi-a spus că a dat cu copiii de pământ. Am venit repede acasă, fetița încă sufla, băiețelul era galben tot. Nu a zis că îi e greu cu copiii, se văita că o durea capul. A fost la doctor și i-a dat medicamente pentru dureri de cap. Băiatul care m-a adus cu mașina a sunat la 112”, a povestit soțul femeii pentru Antena 3.

Mama femeii a declarat că nu știa că fiica ei să fi avut probleme. De asemenea, a spus că în acest weekend urma să fie botezată fetiță de 4 luni.

De dimineața am vorbit la telefon și era totul bine. Era doar ea cu copiii. Soțul era la lucru, să câștige un ban cinstit. nu i-am auzit niciodată certându-se. Stăm departe, numai la telefon vorbim. De dimineață când am vorbit, dădea de mâncare copiilor. Nu am crezut așa ceva. Numai ea stătea săraca cu copiii. Trebuia să mai stea și el cu copiii. Eu am vrut să vin să îi ajut, dar nu m-au primit, erau căsătoriți de 6 ani. Sâmbătă făcea botezul fetei care avea 4 luni”, a povestit bunica celor doi copii omorâți.

Polițiștii maramureșeni continuă cercetările pentru omor calificat. Vom reveni cu amănunte.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA