AcasăActualitateSocialDRUMUL SPRE ALTAR - Unui ministru din guvernul Cioloş i s-au aprins...

DRUMUL SPRE ALTAR – Unui ministru din guvernul Cioloş i s-au aprins călcâiele după o sexy-handbalistă din Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

La aproape 30 de ani, Gabriella Szucs este una dintre cele mai apreciate handbaliste maghiare dar și din campionatul României, ea evoluând pentru HCM Baia Mare, după ce a mai trecut pe la Oltchim și HC Zalău, scrie apropotv.ro.

Gabriela Szucs, jucătoarea lui HCM Baia-Mare și a naționalei, cu care a câștigat bronzul mondial în decembrie 2015, trăiește o poveste de dragoste cu ministrul Ciprian Bucur, ce ar putea culmina cu o căsătorie.

gabriella-szucs„Ciprian Bucur, ministrul delegat, Departamentul pentru Relația cu Parlamentul, are de gând să pună capăt burlăciei și, ca atare, este foarte aproape să facă pasul în barca familiștilor. Potrivit informațiilor noastre, în ultimele luni el este tot mai des văzut la meciurile echipei feminine de handbal HCM Baia Mare”, a dezvăluit apropiații ministrului.

„Tânărului ministru al cabinetului Cioloș i s-au aprins călcâiele după jucătoare de origine maghiară născută în țara noastră, care a jucat pentru Ungaria, dar acum este naturalizată de România, Gabriela Szucs. Relația dintre cei doi s-a cimentat așa de bine încât acum se pune problema ca jucătoarea de la HCM Baia Mare să fie legitimată la un club din București sau la unul cât mai aproape de Capitală. Deocamdată, Ciprian Bucur și Gabriela Szucs nu au fixat data nunții, dar premierul Dacian Cioloș are cele mai mari șanse să fie nașul spiritual al noului cuplu”, s-a mai scris despre relația dintre Szucs și Bucur.

Sursa: voceatransilvaniei.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA