spot_img
AcasăActualitateSocialDrumul judetean 187 Ruscova - Poienile de sub Munte a intrat in...

Drumul judetean 187 Ruscova – Poienile de sub Munte a intrat in reparatii

DISTRIBUIȚI

Drumul judetean 187 – Ruscova-Poienile de sub Munte, a intrat in reparatii. Lucrarile sunt executate de S.C. Drumuri şi Poduri S.A. DJ 187 are o lungime totala de 20 de kilometri si deserveste 20.000 de locuitori.

Reprezint aceasta zona in Consiliul Judetean si sigur ca mi-as fi dorit ca  drumul sa fi fost reabilitat chiar in acest an, prin turnarea unui covor asfaltic pe toata suprafata. Deocamdata,  au fost plombate cu mixtura asfaltica, portiunile  de carosabil deteriorat. Este bine si asa,  daca tinem  cont de constrangerile  bugetare din acest an.

La ultima sedinta a  CJ Maramures, presedintele Zamfir Ciceu, a aratat ca  DJ 187  se afla printre prioritatile  Consiliului Judetean Maramures, in ceea ce priveste intocmirea in cursul anului 2013,  a unor  studii de fezabilitate  care sa permita accesarea unor programe de reabilitare a drumurilor judetene.

Daca  in acest an, extrem de dificil din punct de vedere economic, se vor gasi solutii  financiare pentru continuarea lucrarilor de modernizare a DN 18, Iacobeni-Baia Mare, eu personal voi fi multumit.

Ion Beuca

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA