spot_img
AcasăActualitateACTUALIZARE/ DROGUL „ZOMBIE” DIN NOU? - Imagini îngrijorătoare surprinse în Baia Mare...

ACTUALIZARE/ DROGUL „ZOMBIE” DIN NOU? – Imagini îngrijorătoare surprinse în Baia Mare de un participant la trafic

DISTRIBUIȚI

DROGUL „ZOMBIE” DIN NOU?  Fenomenul drogului „zombie” pare să nu aibă sfârșit, deși autoritățile se străduiesc să combată comercializarea substanțelor ilegale care îi transformă pe tinerii din Baia Mare și restul țării în „legume”.

Noi imagini în care se presupune că ar fi vorba despre o persoană sub efectul acestui drog au fost surprinse de un participant la trafic pe bulevardul Independenței din municipiul Baia Mare.

În imaginile video se vede cum un tânăr încearcă să treacă strada pe trecerea pentru pietoni, însă pare că abia se mai ține pe picioare. Comportamentul bizar al tânărului trădează faptul că acesta a consumat stupefiante, însă nu se știe dacă este vorba despre celebrul drog „zobie”, sau despre alte supstanțe ilegale.

Despre substanța care acaparează încet România, dar și întreaga Europă, se știe că este produsă în China și Taiwan. Potrivit autorităților, drogul este extrem de puternic – de 15 ori mai puternic decât cocaina și de 20 de ori mai ieftin, fiind practic la îndemâna oricui. De asemenea, fiind o substanță foarte puternică, chiar și o doză din drogul „zombie” poate fi mortală.

 

Actualizare:

 

O nouă imagine șocantă a fost surprinsă de un băimărean în cartierul Săsar al municipiului. Doi tineri, aflați într-o stare vizibil euforică și care nu păreau să se poată mișca normal au fost găsiți de către un cetățean în fața unei scări de bloc.

 

ActualMM

 

Sursă foto și video: VasileDale.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA