AcasăActualitateSocialDRAMA UNEI FEMEI - O mamă din Iași este acuzată de răpirea celor...

DRAMA UNEI FEMEI – O mamă din Iași este acuzată de răpirea celor doi copii din Italia

DISTRIBUIȚI

DRAMA UNEI FEMEI Mamă din Iași, acuzată de răpirea celor doi copii din Italia. Elena Căpitănița și-a pierdut definitiv în instanță cei doi copii, de 3 și 5 ani. Băieții urmează să-i fie luați cu executorul.

DRAMA UNEI FEMEI Tatăl micuților este un italian, alături de care a trăit o poveste de dragoste. Bărbatul a devenit însă extrem de violent și a amenințat-o cu moartea.

Femeia, în vârstă de 31 de ani, spune că a avut o relație de opt ani cu Franceso Menniti. Împreună cu italianul, Elena a făcut doi băieți, pe când locuia la Roma. Gabriel are aproape trei ani, iar Francesco, fratele lui mai mare, are cinci ani. Amândoi au fost recunoscuți de tată, relatează Ziarul de Iași.

În 2015, povestea de dragoste s-a transformat într-un coșmar. Elena susține că a fost abuzată fizic și psihic de concubinul ei italian. Ieșeanca a părăsit Roma, împreună cu cei doi copii mici, și s-a stabilit, cu acceptul tatălui celor doi băieți, acasă, la Iași. Drama tinerei a continuat și după ce s-a întors în țară.

În octombrie 2016, Elena Căpitănița a fost înștiințată de Tribunalul București că este acuzată de fostul concubin de răpire internațională de copii. Patru luni mai târziu, recursul femeii a fost respins, iar magistrații Curții de Apel București au dispus „înapoirea copiilor la adresa de reședință din buletin”, mai precis în Italia. Elena este disperată deoarece nu vrea să fie despărțită de copiii ei.

„Situaţia este foarte gravă: eu risc închisoarea dacă nu-mi predau copiii. Am dat viaţă la doi copii, m-am rugat să se nască sănătoşi, şi acum nu mai am niciun drept asupra lor ca mamă. Risc să mi-i crească doi bătrâni, şi nu tatăl lor, pentru că pe el nu-l interesează absolut deloc copiii, într-un mediu în care ei au văzut numai răutate, numai violenţă, numai mizerie. Eu nu beau, nu fumez, nu-mi bat copiii. Dimpotrivă, eu îmi iubesc copiii, eu i-am înscris la cursuri, eu merg cu ei la psiholog, eu merg cu ei la dansuri, vreau să-i dau la pian… Cu toate astea, drepturile mele de mamă şi binele suprem al copiilor nu este luat în calcul“, a povestit, Elena Căpitănița, cu lacrimi în ochi, care locuieşte acum la Zagavia – Scobinţi.

Mamă din Iași, acuzată de răpirea celor doi copii din Italia. O poveste de dragoste s-a încheiat violent

Elena a mărturisit că povestea de dragoste a început la Roma. Ieșeanca s-a îndrăgostit de Franceso Menniti, care i-a promis că se va căsători cu ea. După câțiva ani, bărbatul ar fi început s-o bată și s-o înșele. Femeia spune că a fost chiar închisă în casă și amenințată cu moartea de cel care i-a jurat iubire.

„La început a fost bine, dar cu timpul a devenit un bărbat foarte violent. La început stăteam împreună, dar apoi ne-a abandonat. Mi-a făcut mie şi lui Gabriel valiza, în timp ce eram însărcinată în luna a opta cu al doilea copil, şi m-a trimis la părinţii lui. El avea foarte multe relaţii extraconjugale şi vorbea de faţă cu mine şi cu copilul cu prostituate. Atunci ne-am certat, iar el mi-a făcut valiza şi m-a dus la părinţii lui. Când am născut al doilea copil, deja locuiam de o lună la părinţii lui“, a precizat Elena.

La un an de la nașterea celui de-al doilea băiat, bărbatul își vizita concubina. Făcea scandal și doar carabinierii reușeau să-l potolească. În acel moment, Elena a decis să se întoarcă în România, în septembrie 2015. Spune că a avut acceptul concubinului care s-a ocupat de cumpărarea biletelor de avion și i-a condus la aeroport.

Întregul articol AICI

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA