AcasăEvenimentDRAMĂ - Maramureșean mort în Sicilia, de Paști. Familia nu are bani...

DRAMĂ – Maramureșean mort în Sicilia, de Paști. Familia nu are bani să-i repatrieze trupul pentru înmormântare

spot_img

DISTRIBUIȚI

O familie din Maramureș trăiește o adevărată dramă. Dacă pentru majoritatea dintre noi Sfintele Paști au însemnat bucurie, pentru o femeie din Ungureni va rămâne o perioadă de tristă amintire. Fiul acesteia, Aurel Burzo, în vârstă de numai 42 de ani, a murit zilele trecute în Sicilia, Italia. Bărbatul ajunse în străinătate pentru a-și face un rost în viață. Cunoscuții spun că se căsătorise și a avut o fetiță, care din nefericire și-a pierdut viața. Aurel s-a stins și el, zilele trecute, printre străini, unde muncea.

Fratele și mama lui Aurel au nevoie acum de bani pentru a-i repatria trupul din Sicilia și a-l înmormânta creștinește. Primărița din Cupșeni, Lucia Butcure, a lansat un apel la ajutor pe rețelele de socializare și cere celor din comună să dea, din puținul lor, familiei greu încercate.

Ies în fața dvs, cu rugămintea de a ne organiza și a aduna bani, pentru a-i aduce acasă corpul neînsuflețit și pentru a-l înmormânta creștinește. Care aveți posibilitatea, vă rog să veniți în sprijinul familiei greu încercate și din puținul fiecăruia să dăm o mână de ajutor celor ce azi sunt la necaz, conștienți fiind că mâine poate fi oricare dintre noi în locul lor.
Rog comunitatea de români din Spania, unde sunt cei mai mulți din comună, să se organizeze și să vedem cum putem ajuta. Care doriți, aduceți-mi mie bani, la primărie iar ne vom organiza, mamei lui (Anuca Burzo) sau în conturile fratelui lui:

în RON: RO76BTRLRONCRT0283111801
Euro. : RO26BTRLEURCRT0283111801
deschis la Banca Transilvania, sucursala Tg Lăpuș, pe numele #Burzo_Cristian. Dumnezeu să-l ierte, iar familia greu încercată s-o mângâie!”, este mesajul edilului.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA