AcasăActualitate112DRAMĂ LA TIMIŞOARA - A încercat să fugă din calea unor bătăuşi, s-a aruncat...

DRAMĂ LA TIMIŞOARA – A încercat să fugă din calea unor bătăuşi, s-a aruncat în râul Bega, dar s-a înecat

spot_img

DISTRIBUIȚI

DRAMĂ LA TIMIŞOARA O încăierare între două găşti de tineri s-a încheiat dramatic la Timişoara. Un bărbat de 32 de ani s-a aruncat în râul Bega de frică să nu mai fie bătut.

Martorii au sărit după el, însă, până să-l prindă, tânărul se înecase. Doi dintre agresori au fost deja reţinuţi şi audiaţi. Unul e minor. Dar poliţiştii nu exclud nici varianta sinuciderii şi au deschis o anchetă, scrie Observator.

Părea singura cale de scăpare – un salt periculos în apele reci şi învolburate ale râului Bega. Prietenii tânărului îl aşteptau pe mal. Reuşiseră să fugă din calea bătăuşilor.

De pe mal, anchetatorii încearcă să pună cap la cap indiciile unei morţi suspecte. Bărbatul ieşise la o plimbare, dar picase victima unei găşti cu chef de scandal.

Scafandrii i-au căutat trupul aproape o oră în adâncuri.

Şi totuşi, apare şi varianta sinuciderii. Lansată chiar de prietena lui.

Dar informaţii cruciale în anchetă au şi agresorii tânărului. Unul e minor, iar celălalt abia a ajuns la vârsta majoratului. Au fost duşi cu duba la audieri şi reţinuţi pentru 24 de ore.

Tragedia aduce aminte de un alt caz similar, petrecut în 2002, în zona aceluiaşi pod. Atunci, şapte adolescenţi au fost acuzaţi de omor după ce au bătut şi obligat un copil al străzii să sară în apă.

Trupul neînsufleţit i-a fost găsit după o lună, iar agresorii au fost condamnaţi la închisoare după un proces care a durat şapte ani.

sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA