Acasă Actualitate 112 DRAMĂ ÎN MARAMUREȘ - Un asistent medical a decedat de COVID-19 după...

DRAMĂ ÎN MARAMUREȘ – Un asistent medical a decedat de COVID-19 după ce s-ar fi infectat chiar din spital

DISTRIBUIȚI

Doliu în lumea medicală din Maramureș. Un asistent medical în vârstă de 51 de ani de la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus a decedat după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. Bărbatul era internat în spital, în Baia Mare. Acesta suspecta că s-a infectat chiar din spitalul în care muncea zi de zi pentru a salva viețile bolnavilor.

În data de 9 noiembrie, cadrul medical a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care aduce acuzații grave conducerii DSP Maramureș. Acesta a declarat că protocolul de siguranță a fost schimbat, astfel că angajații spitalului au fost nevoiți să își închidă hainele civile în dulapuri, aceleași dulapuri în care erau depozitate echipamentele individuale de muncă. Asistentul medical susține că, cel mai probabil, acesta a fost și modul în care s-a infectat cu virusul.

Ce se poate întâmpla când ai o conducere tampa și un epidemiolog care ii întrece pe toți în prostologie pe secția CPU-TAMPON. Pana nu cu mult timp în urma hainele civile, cele cu care veneam de acasă stăteau pe un cuier atârnate, încăpere în care ne dezbracăm și ne echipam în echipamentele individuale de lucru,perioada în care nu s-a întâmplat niciun incident la locul de munca. Mintea luminata a epidemiologului a dat dispoziție ca hainele civile sa dispară de pe acel cuier și sa fie închise în aceleași dulapuri unde era depozitat echipamentul individual de lucru, aspect interzis complet de lege. Și uite asa este prezumția rezonabila ca m-am infectat cu Covid din aceasta cauza. Urale epidemiologului nostru”, a scris Marius Iuga.

Știre în curs de actualizare.

 

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Dumnezeu sa-l ierte si condoleante familiei! A fost un erou pentru ca a avut curajul de a spune ceea ce se intampla riscand neplaceri, pentru ca toti cei ce spun adevarul intr-o lume a minciunii sunt adevarati eroi, intr-o lume in care daca spui adevarul esti atacat cu virulenta de toti cei din jurul tau. Frica indusa de autoritati isi spune cuvantul, lumea tace…..pana cand!!!???
    Totodata le dorim celor din familia eroului nostru Marius Iuga sa inteleaga ca viitorul acestei tari este exact asa cum apare descris de catre Marius Iuga. Adica indolenta, prostia ( prostia este la putere), angajarea pe baza relatiilor, rudeniilor, etc. creaza aceasta indiferenta fata de actul muncii.
    In anul 2020 in Romania se merge la munca pentru distractie, curvarie, pierderea timpului, obtinerea de foloase necuvenite etc.
    Pana nu vom intelege si nu vom actiona cu totii pentru mersul normal al societatii acesta este VIITORUL Romaniei. Din pacate nu avem ce sa votam decat PROSTIA dar macar sa urmam exemplu acestui erou, sa continuam sa spunem adevarul de fiecare data cand trebuie, ca plecarea acestor eroi intr-o lume mai buna sa nu fie in zadar. Sa fim curajosi si sa le urmam exemplul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA