AcasăLifestyleSănatateDRAJEURILE MINUNE - O studentă din Cluj a creat la facultate bomboanele împotriva...

DRAJEURILE MINUNE – O studentă din Cluj a creat la facultate bomboanele împotriva cancerului

DISTRIBUIȚI

DRAJEURILE MINUNE Ioana Oprea, studentă la Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor din cadrul USAMV Cluj, a creat în laborator bomboane care inhibă celulele canceroase. Tânăra spune că drajeurile nu conţin zahăr, au efect anticancerigen, antioxidant şi hepatoprotector.

 

Studenta a declarat pentru cluju.ro că drajeurile Candy Shield, care conţin pulbere din turmeric şi afine, sunt preventive şi nu curative şi pot fi consumate şi de persoanele diabetice.

„Bomboanele inhibă dezvoltarea celulelor tumorale. Eu le-aş recomanda ca fiind preventive şi nu curative.

Efectul anticangerigen a fost demonstrat prin studii in vitro. Datorită concentraţiei de extract de turmeric celulele canceroase pot fi distruse. Cred ca bomboanele trebuie introduse în alimentaţia copiilor pentru a preveni dezvoltarea tumorilor, dar şi a bolilor cardiovasculare.

Din cauză că alimentația din zilele noastre conține mult zahăr, am încercat să aduc ceva sănătos şi în acelaşi timp plăcut la gust.

Totodată aspectul vizual contează, iar de aceea am ales să utilizez plante cu beneficii mari asupra organismului uman”, a declarat Ioana pentru cluju.ro.

Tânăra studentă mărturiseşte că a fost ajutată în demersul ei şi de profesorii de la facultate.

În perioada următoare, bomboanele create de studenta din Cluj vor fi supuse unor studii de stabilitate, după care va urma înregistrarea oficială a produsului.

sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA