spot_img
AcasăMARAMURESUL ISTORICDragomireşti. Politistii au prins un barbat din Salva care a furat porcul...

Dragomireşti. Politistii au prins un barbat din Salva care a furat porcul de Craciun al unei familii

DISTRIBUIȚI

Bunurile neasigurate corespunzător, bucuria hoţilor

Ieri, 16 decembrie, în municipiile Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei trei persoane au fost păgubite în urma unor furturi comise de autori care au profitat de neatenţia şi neglijenţa manifestată de acestea.

La Baia Mare hoţii au sustras un portmoneu din poşeta unei femei ce se deplasa pe bulevardul Unirii. Prejudiciul reclamat este de 350 de lei. Un alt furt a fost comis dintr-un autoturism lăsat neasigurat pe bulevardul Independenţei. Hoţii au sustras o geantă în care se aflau documente şi suma de 10.000 de lei. La Sighetu Marmaţiei o femeie din Giuleşti a reclamat că i-a fost furat telefonul mobil în valoare de 350 de lei, pe care l-a lăsat pe tejgheaua unui chioşc.

În toate aceste cazuri poliţiştii fac cercetări pentru identificarea autorilor şi pentru recuperarea bunurilor furate.

Nu uitaţi! Infractorii vor profita de fiecare moment de neglijenţă în ceea ce priveşte siguranţa bunurilor dumneavoastră, dar mai mult interes în protecţia acestora, vă poate scuti de neplăceri. Aveţi încredere în experienţa Poliţiei!!! Veţi beneficia întotdeauna de sprijinul nostru pentru siguranţa dumneavoastră şi a bunurilor pe care le deţineţi.

Poliţiştii au reuşit recuperarea prejudiciului reclamat ieri de o familie din Dragomireşti

Înşelăciunea reclamată ieri la Poliţia oraşului Dragomireşti a fost soluţionată cu operativitate de poliţişti. În urma activităţilor de cercetare şi investigare întreprinse de aceştia, a fost identificat bărbatul care a solicitat şi a primit suma de 400 de lei de la o familie din localitate, căreia i-a „vândut” un porc ce nu-i aparţinea. Bănuitul, în vârstă de 60 de ani, din comuna Salva, judeţul Bistriţa Năsăud este cercetat în libertate pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune. Poliţiştii au reuşit recuperarea banilor pe care i-au restituit membrilor familiei păgubite, oferindu-le astfel un prilej de bucurie după ce aceştia aveau puţine speranţe că-şi vor redobândi cei 400 de lei.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA