AcasăNews AlertDR. VIORICA CHERECHEȘ: "Vaccinarea este o opțiune personală care ne ajută pe...

DR. VIORICA CHERECHEȘ: „Vaccinarea este o opțiune personală care ne ajută pe toți!”

DISTRIBUIȚI

Peste 500 de zile de când în Baia Mare a fost diagnosticat primul caz de COVID-19. Sute de nopți pline de frământări, de întrebări, de căutare a celui mai potrivit tratament, de lacrimi de fericire și ușurare la externarea unui pacient salvat, dar și de epuizare și neputință în fața destinului nemilos.
Mii de maramureșeni au fost pacienții Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare, majoritatea au plecat acasă vindecați sau ameliorați, dar mulți care au dat piept cu virusul în forma gravă au cerut atunci să fie vaccinați.
De-a lungul timpului, prin vaccinare au fost eradicate multe boli infecto-contagioase și omenirea salvată. Comunitatea are nevoie și merită explicații detaliate și convingătoare despre importanța oricărui vaccin care face diferența între viață și moarte, în cazul multor boli. Trebuie să considerăm sănătatea noastră și a celor din jurul nostru bunul cel mai de preț.
Imunizarea prin vaccin nu este o metodă perfectă în lupta cu COVID-19, dar în acest moment este singura pe care o avem.
Lipsa de încredere a oamenilor în autorități care n-au fost suficient de convingătoare și implicate au făcut ca personalul medical și în mod special medicii să își asume toată responsabilitatea.
Pacientul nu vine la un doctor, se prezintă la un spital unde toți medicii trebuie să ia atitudine pentru fiecare clipă din viața unui pacient.
În sprijinul nostru, al medicilor, trebuie să vină și mass media cu informații care să crească încrederea oamenilor în prevenirea bolii COVID-19 prin vaccin.
Trebuie să fim responsabili pentru noi și cei din jurul nostru, pentru întrega comunitate, fără să fim supuși unor reguli rigide. Imunizarea este o opțiune personală a fiecăruia dintre noi, care ne ajută pe toți!
Dr. Viorica Cherecheș
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA