AcasăNews AlertDR. VIORICA CHERECHEȘ, DEPUTAT: Legea salarizării nu are nimic de-a face cu...

DR. VIORICA CHERECHEȘ, DEPUTAT: Legea salarizării nu are nimic de-a face cu salarizarea unitară (…), produce mari diferențe între bugetari

spot_img

DISTRIBUIȚI

Controversata Lege a salarizării unitare a fost adoptată de deputați, în ciuda nemulţumirilor sindicaliştilor, care au aflat că majorările întârzie. Liviu Dragnea spune că legea e bună şi că guvernul se ţine de promisiuni, arată Digi24.

Deputatul băimărenilor și al maramureșenilor în Parlamentul României, dr. Viorica Cherecheș, arată că legea salarizării votată ieri nu are nimic de-a face cu salarizarea unitară.
 

Într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, Viorica Cherecheș a scris că legea produce mari dinferențe între bugetari. 

„Legea salarizării votată astăzi în Camera Deputaţilor nu are nimic de-a face cu salarizarea unitară pentru că produce mari diferenţe între bugetari.

Medicii şi profesorii trebuie să aştepte până anul viitor ca să primească salarii majorate. Motivul, bugetul nu suportă “dintr-o dată creşterile salariale” dar de fapt nimeni nu ştie câţi bani sunt necesari.

Aceste întârzieri sunt inadmisibile dar nu ar trebui să mire pe nimeni pentru că sănătatea în România este în “moarte clinică” iar o parte din clasa politică “repetentă”, susține deputatul Viorica Cherecheș.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA