spot_img
AcasăActualitate112DOUĂ ZILE DE FOC - 10 incendii lichidate de pompierii maramureșeni în...

DOUĂ ZILE DE FOC – 10 incendii lichidate de pompierii maramureșeni în weekend

DISTRIBUIȚI

DOUĂ ZILE DE FOC  În intervalul 12 -14 aprilie, pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a 10 incendii. Vineri, 12.04, militarii din cadrul Detașamentului Baia Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit din cauza unei hote electrice defecte. Au ars circa 10 metri liniari de cablu electric.

La Poienile de sub Munte, pompierii din cadrul Secției Vișeu de Sus au intervenit pentru a lichida un incendiu izbucnit la un adăpost de animale. Focul a mistuit circa 35 de metri pătrați de acoperiș din lemn, 3 metri cubi de lemn de foc și 4,5 tone de fân. La Hărnicești pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la acoperișul unei case. În urma incendiului au ars circa 10 metri pătrați de acoperiș din lemn.

Sâmbătă, 13.04., pompierii vișeuani au fost chemați să stingă un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. În urma incendiului a ars anexa pe o suprafață de 100 de metri pătrați și circa 50 de metri pătrați de acoperiș din lemn și 30 de metri pătrați de perete din lemn.

Duminică, 14.04., pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa au lichidat 2 incendii de vegetație uscată în urma cărora au ars circa 5 hectare de vegetație și un incendiu izbucnit la un atelier de tâmplărie în urma căruia au ars circa 30 de metri pătrați din suprafața atelierului și diverse accesorii de tâmplărie.

Detașamentul Baia Mare a intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară. Focul a distrus elementele combustibile ale autoutilitarei.  Pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la un garaj. În urma incendiului au ars 20 de metri pătrați din suprafața garajului și încă 10 metri pătrați din suprafața a două garaje învecinate. De asemenea, Detașamentul Sighet  a lichidat și un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 4 hectare de vegetație.

 

Informații furnizate de ISU Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA