AcasăEvenimentDOUĂ TENTATIVE LA OMOR ÎN MARAMUREŞ – Ciobanii din Ruscova şi Fereşti...

DOUĂ TENTATIVE LA OMOR ÎN MARAMUREŞ – Ciobanii din Ruscova şi Fereşti se omoară între ei

spot_img

DISTRIBUIȚI

În doar câteva zile, în Maramureş, poliţiştii anchetează două infracţiuni de tentativă la omor. În ambele cazuri sunt implicaţi ciobani iar suspecţii au fost reţinuţi pentru cercetări.

* Doi fraţi sunt anchetaţi într-un caz de tentativă la omor săvârşită la o stână din Ruscova

Secţia 4 de Poliţie Rurală Vişeu de Sus a fost sesizată, prin Serviciul Unic Apeluri Urgenţe 112, despre o faptă care a avut loc sâmbătă, 15 octombrie, la o stână de oi de pe raza localităţii Ruscova. Victima este Vasile M., de 42 ani, din Repedea, cioban, care se afla cu oile la păşunat în locul numit ,,Dragumirov” de pe raza localităţii Ruscova. Alţi doi ciobani, la o stână diferită din aceeaşi zonă, pe motiv că ciobanul străin se află pe o parcelă de teren unde nu ar fi trebuit să-şi pască oile, l-au agresat pe intrus. Cei doi, Marinel P., de 18 ani şi  Ioan P., de 20 ani, ambii din Ruscova i-au aplicat părţii vătămate lovituri cu bâtele, la nivelul capului şi al toracelui. Victima agresiunii a fost examinată medico-legal şi s-a concluzionat că leziunile pe care le-a suferit s-au putut produce prin lovire cu un corp dur şi i-au pus în primejdie viaţa. Faţă de cei doi suspecţi, cercetările continuă, împreună cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.

 

* Caz similar la Fereşti – suspectul tentativei de omor asupra unui cetăţean din Fereşti a fost arestat preventiv

În cazul tentativei la omor înregistrată la poliţie în data de 16 octombrie, pe raza localităţii Fereşti, asupra părţii vătămate Gavrilă Ţ., de 74 de ani, a fost arestat preventiv autorul. Faţă de Gheorghe C., de 37 de ani, din Giuleşti, sat Berbeşti, Tribunalul Maramureş a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care, din primele verificări a stabilit faptul că, Gavrilă Ţ., de 74 de ani, din comuna Giuleşti, sat Fereşti, a fost lovit cu o bucată de lemn, de către Gheorghe C., de 37 ani, cu domiciliul în comuna Giuleşti, satul Berbeşti. Partea vătămată a fost transportată la spital cu leziuni care i-au pus viaţa în pericol.  Totul a început în urmă cu aproximativ o săptămână, la data de 9 octombrie, când, pe raza localităţii Fereşti a avut loc o stare de nemulţumire, exprimată de un grup de localnici faţă de Gheorghe C. din Berbeşti. Acesta a fost acuzat de către grupul de cetăţeni de faptul că îşi amplasase o stână de oi pe un teren din localitatea Fereşti şi păşunează oile pe hotarul satului fără acordul lor. Victima, Gavrilă Ţ., a făcut parte din grupul respectiv de nemulţumiţi. Astfel că, duminică, fiind recunoscut de către suspect, şi pe fondul unui conflict între ei, a fost lovit de către acesta.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA