AcasăActualitateSocialDouă persoane au fost înşelate prin metode diferite

Două persoane au fost înşelate prin metode diferite

DISTRIBUIȚI

Bunăvoinţa şi lipsa de vigilenţă, într-un caz şi intenţia de a cheltui mai puţin, în alt caz, au dus la prejudicierea a două persoane cu suma totală de 900 de lei. Una dintre victime, casieră la o societate comercială din Sighetu Marmaţiei, a fost înşelată ieri cu suma de 500 de lei de o clientă care i-a solicitat acesteia să-i schimbe mai multe bancnote de 200 de lei în bancnote cu valoare nominală mai mică. După ce s-a făcut schimbul, pe motiv că doreşte bancnote de 5 lei în loc de 50 de lei, a returnat banii primiţi de la casieră, însă din suma totală lipseau 500 de lei.

A doua victimă este un bărbat de 45 de ani din Baia Sprie şi a fost înşelat cu suma de 400 de lei de două persoane necunoscute care i-au vândut apă în loc de motorină. Partea vătămată a declarat că ieri, în jurul orei 13.00, a cumpărat de la doi necunoscuţi 100 de litri de motorină pentru care a plătit 400 de lei. La scurt timp de la plecarea acestora, bărbatul a constatat că în bidoane se află apă, nu motorină.

În ambele cazuri poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciilor. Poliţiştii de prevenire atrag încă o dată atenţia asupra faptului că, pentru a nu deveni victime ale infracţiunii de înşelăciune, trebuie să fiţi întotdeauna vigilenţi,  mai ales când interacţionaţi cu persoane necunoscute.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA