AcasăActualitateDOUĂ DECENII ÎN STRAJA MUNȚILOR - Jandarmii montani maramureșeni, la ceas aniversar

DOUĂ DECENII ÎN STRAJA MUNȚILOR – Jandarmii montani maramureșeni, la ceas aniversar

DISTRIBUIȚI

Ieri, 5 octombrie 2021, s-au împlinit două decenii de la înființarea în cadrul Jandarmeriei Române a primei structuri montane, având ca atribuții principale, menținerea ordinii publice pe pârtiile de schi, pe traseele și în stațiunile din competență, căutarea și salvarea persoanelor aflate în dificultate, protejarea mediului înconjurător.

Personalul care încadrează posturile montane din județul nostru au învățat în timpul numeroaselor misiuni executate, să respecte muntele, iar dacă sunt întrebați acum, idiferent de vechimea în activitate pot spune cu mâna pe inimă că îl și iubesc.

Cele patru posturi montane unde își desfășoară activitate personalul specializat din cadrul instituției noastre, Suior-Mogoșa, Cavnic, Borșa și Valea Vaserului, sunt destinate pentru prevenirea și combaterea fenomenului infracțional și contravențional în stațiunile montane, pe traseele din zona acestora și în zonele de agrement, informarea și acordarea de asistență turiștilor și persoanelor aflate în dificultate în zona montană.

De fiecare dată când situația o impune jandarmi montani răspund „prezent”, indiferent de oră, zi sau noapte, pentru ei primează siguranța celor aflați la nevoie, eforturile de care au dat dovadă pe parcursul celor 20 de ani de la înființare fiind recunoscute de partenerii sociali, prin solicitările de spijin făcute de fiecare dată cu încrederea că misiunile vor fi duse întodeauna la bun sfârșit.

Cu ocazia împlinirii a două decenii de la înființare, vrem să le urăm celor care urcă pe cele mai înalte culmi, multă sănătate, putere de muncă și misiuni pline de succes!

Maior, Radu Vasile Nicolae
Purtător de cuvânt al I.J.J. Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA