AcasăActualitateDOSARUL VAGOANELOR CFR MARFĂ - 20 de persoane reţinute, printre care...

DOSARUL VAGOANELOR CFR MARFĂ – 20 de persoane reţinute, printre care şi fostul director Mihuț Crăciun

spot_img

DISTRIBUIȚI

20 de persoane, printre care şi fostul director general Mihuţ Crăciun, au fost reţinute, în noaptea de miercuri spre joi, în dosarul privind subevaluarea vagoanelor CFR Marfă destinate casării. Prejudiciul este de peste şase milioane de euro, relatează MEDIAFAX.

 

Procurorii DIICOT Timişoara au reţinut 20 de persoane pentru 24 de ore în dosarul privind subevaluarea vagoanelor. Printre acestea se numără şi fostul director general al CFR Marfă, Mihuţ Crăciun, dar şi alte persoane din conducerea centrală a instituţiei. De asemenea, au mai fost reţinute şi persoane din conducerea sucursalei Timişoara a CFR Marfă şi preşedinţii comisiilor de casare din cadrul sucursalei.

În total, 40 de persoane au fost audiate la sediul DIICOT Timişoara.Cei 20 de angajaţi ai CFR Marfă reţinuţi vor fi prezentaţi Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă. DIICOT Timişoara a făcut, miercuri, 63 de percheziţii în mai multe judeţe, 40 de persoane fiind suspectate de delapidare. Procurorii susţin că „persoane din conducerea CFR Marfă ar fi subevaluat 2.450 de vagoane destinate casării, cauzând un prejudiciu 6.313.748,52 euro”.

Percheziţii au avut loc în Bucureşti, Timiş, Caraş-Severin, Hunedoara, Prahova, Mehedinţi, Călăraşi, Arad, Teleorman şi Dâmboviţa, 40 de persoane fiind suspectate de constituire a unui grup infracţional organizat, delapidare cu consecinţe deosebit de grave, fals intelectual şi uz de fals.
Continuarea, AICI.
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA