spot_img
AcasăActualitateSocialDOSAR PENAL: Un băimărean prins pe DN1C cu o motocicletă deși nu...

DOSAR PENAL: Un băimărean prins pe DN1C cu o motocicletă deși nu avea permis corespunzător

DISTRIBUIȚI

Un băimărean a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea o motocicletă deşi nu are permis corespunzător categoriei din care face parte vehiculul. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal.

Poliţiştii din Recea au oprit pentru control o motocicletă ce se deplasa pe DN 1C din localitatea Lăpuşel şi care era condusă de un băimărean în vârstă de 23 de ani.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

În consecinţă, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 335, alin. 2, teza 1 din Codul Penal.

,,Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv […] se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă”.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA