Acasă Actualitate 112 DOSAR PENAL PENTRU PURTARE ABUZIVĂ - Copil de clasa I, bătut cu...

DOSAR PENAL PENTRU PURTARE ABUZIVĂ – Copil de clasa I, bătut cu parul de învăţător pentru că “s-a bâţâit” la repetiţia pentru serbarea de 8 Martie

DISTRIBUIȚI

DOSAR PENAL PENTRU PURTARE ABUZIVĂ Un băiat, elev în clasa întâi la Şcoala Gimnazială „George Bariţiu” din localitatea clujeană Jucu de Sus, a fost bătut cu parul de învăţător, la repetiţia pentru serbarea de 8 Martie, pentru că “se bâţâia”. IPJ Cluj a deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă faţă de un elev.

Incidentul revoltător s-a produs marţi, 6 martie, la Şcoala Gimnazială „George Bariţiu” din localitatea clujeană Jucu de Sus. Supărat că un elev de clasa I se „bâţâie” în timpul repetiţiei pentru serbarea de 8 Martie, învăţătorul a lua un par şi i-a aplicat elevului o corecţie în zona feselor şi a mâinilor, porivit gazetadecluj.ro.

“La penultima oră de cursuri, Ioan Deneş, învăţătorul clasei băiatului meu, a făcut repetiţie cu copiii pentru serbarea de 8 Martie.

Fiul meu, pe care-l vedeţi şi dumneavoastră – destul de plăpând, l-am născut prematur – se tot bâţâia fiindcă obosise şi nu se mai putea ţine pe picioare. Fapt care l-a enervat la culme pe învăţător, astfel că respectivul a înşfăcat un lemn, lung de vreo treizeci de centimetri, cu care a început să-l lovească peste şolduri.

Apoi l-a întrebat unde-l doare, iar micuţul, pentru că e de la ţară, ca şi noi de altfel, i-a spus, fără vreo intenţie de a-şi bate joc de el: „la cur”. Acest lucru i-a sporit învăţătorului mânia, care a continuat – cu şi mai mult sârg – să-l lovească. Iar când a ajuns băiatul, acasă, m-am îngrozit, pur şi simplu: avea urme de lovituri pe şolduri şi mânuţe”, a povestit mama copilului.

Femeia şi-a dus fiul la I.M.L. Cluj, unde i s-a emis elevului un certificat medico-legal, şi a depus şi plângere penală pe numele învăţătorului.

“La nivelul Postului de Poliţie din Jucu a fost depusă o plângere penală privind săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă.

A fost înregistrat un dosar penal în cadrul căruia se vor cerceta împrejurările exacte în care s-a produs această infracţiune”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

sursa info Gazeta de Cluj

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA