Acasăoameni noiDOSAR INSTRUMENTAT – Declarațiile Liei Olguța Vasilescu

DOSAR INSTRUMENTAT – Declarațiile Liei Olguța Vasilescu

spot_img

DISTRIBUIȚI

DOSAR INSTRUMENTAT  Lia Olguța Vasilescu a detonat ceea ce ea numește „bombă atomică”! Primarul Craiovei acuză că procurorul DNA care i-a instrumentat dosarul în care e trimisă în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de luare de mită (4 infracțiuni), folosirea autorității sau influenței în scopul obținerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (2 infracțiuni), spălare de bani (2 infracțiuni), ar fi urmărit o condamnare a sa. Vasilescu o acuză pe Claudia Roșu, soția unui alt procuror DNA, Doru Țuluș, că ar fi încercat să o „execute”.

„Dacă voi vorbi în spațiul public, pentru că instituțiile au fost deja informate. România riscă o condamnare pentru ce s-a întâmplat în dosarul meu. Este foarte grav. Ce au făcut procurorii pentru a ajunge la niște “probe”, la ce s-au pretat aruncă în aer statul de drept. Lucrurile acestea le știu, am făcut o informare unei instituții care poate să cerceteze, dacă nu se va pronunța, voi ieși în spațiu public și mă voi adresa și instituțiilor internaționale. S-a dorit execuția mea. Dar trebuie să verifice instituțiile care au căderea să verifice. Eu am transmis o scrisoare în aprilie, nu am primit niciun răspuns. Mă voi apăra și în spațiul public și în instanță și în organismele internaționale. Este inadmisibil la ce s-a ajuns în România”, a spus Olguța Vasilescu.

Eu nu mi-am văzut dosarul, mi-au dat dosarul de sute de pagini, să mă uit cinci minute pe el. Declarații de martor care s-au schimbat, după ce am ieșit de la DNA și am făcut prostia să spun că declarațiile martorilor se bat cap în cap. Seara, au fost chemați, li s-a spus ce să spună, dimineața au fost rechemați și și-au schimbat declarațiile. Eu am fost în arest la domiciliu aproape o săptămână. În mod normal, ți se dă lista cu cine nu are voie să te contacteze. Mie nu mi-a venit lista cu interzișii până cu o zi înainte de a merge înapoi la instanță.”, a mai relatat Lia Olguța Vasilescu pentru Antena 3.

 

Sursă info.

Sursă foto.

 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA