spot_img
AcasămodeleDOREL LOVEȘTE DIN NOU: Mașina 4×4 înghițită de noroi pe o stradă...

DOREL LOVEȘTE DIN NOU: Mașina 4×4 înghițită de noroi pe o stradă din Ocna Dej (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Firma TIM, castigatoarea licitatiei de introducere a canalizarii pe mai multe strazi din Dej, continua sa isi bata joc de locuitori, dupa bunul plac. Desi se afla in insolventa si nu mai are puterea financiara dar nici forta de munca pentru a-si respecta proiectul castigat prin licitatia organizata de Compania de Apa Somes, firma din Cluj-Napoca se incapataneaza sa ingroape efectiv Dejul in transeele adanci pe care le sapa pentru introducerea tevilor, fara insa a readuce carosabilul la starea initiala.

Dupa ce in aceasta iarna i-a izolat pe locuitorii din Viile Dejului in case, punandu-le si vietile in pericol din cauza santurilor sapate si neastupate, de aceasta data, muncitorii de la TIM isi demonstreaza neputinta in Ocna Dej. Mai exact, pe strazile Mierlei si Vanatorilor. Desi aveau termen de finalizare a introducerii canalizarii pana in luna februarie, lucrarile sunt  departe a fi finalizate, dar si mai departe de a fi realizate la standardele cerute. Dupa ce au introdus conductele de canalizare pe strada Mierlei, muncitorii au acoperit santurile cu noroi, creand astfel adevarate capcane pentru soferi.

masina in noroi2Conducatorul unui autoturism de teren a simtit asta pe propria piele, aseara, cand indreptandu-se spre casa, a trecut cu rotile peste un fost sant, acoperit de muncitori cu noroi, fara insa a-l si batatori. Partea din fata a masinii a fost pur si simplu inghitita de noroiul de pe strada, iar tractiunea integrala a autoturismului nu l-a ajutat deloc pe sofer. Abia in aceasta dimineata a reusit sa isi scoata masina din „capcana” realizata de muncitorii de la TIM, cu ajutorul unui buldoexcavator, iar daunele autoturismului nu sunt deloc de neglijat: bara din fata avariata si cauciucurile taiate. Solicitat prin telefon, la fata locului si-a facut aparitia si un inginer al firmei TIM, care se ocupa de coordonarea lucrarilor pe strada Mierlei.

„Groparul sef” al celor care sapa dar nu mai acopera a fost vizibil deranjat de prezenta unei echipe de filmare in zona, si i-a promis soferului ca va fi despagubit cu o singura conditie: imaginile cu situatia creata de muncitorii aflati in subordinea lui (marea majoritate „persoane publice” dupa cum s-au autointitulat, invocand acest lucru pentru a nu fi filmati), sa nu ajunga in presa. 

masina in noroiContactat telefonic pentru a-i fi prezentata situatia de pe strada Mierlei, primarul Costan Morar a declarat ca problema de acolo este una cunoscuta. Pentru ca termenul de finalizare al lucrarilor de introducere a canalizarii a fost sfarsitul lunii februarie, cand carosabilul trebuia readus la starea initiala, dar firma nu s-a incadrat, TIM a fost amendata de doua ori cu 2500 de lei. Odata cu amenda, primaria le-a acordat un nou termen de finalizare, pana astazi, dar nici acesta nu a fost respectat. Primarul Costan Morar a declarat ca in aceste conditii, va aplica firmei o noua sanctiune, care poate ajunge pana la 5.000 lei. (Sursa: text, foto și video – www.dejeanul.ro)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA