AcasăNews AlertUPDATE - VIDEO - EXCLUSIV - "Dorel" de Baia Mare a pierdut...

UPDATE – VIDEO – EXCLUSIV – „Dorel” de Baia Mare a pierdut utilajul de pe platforma TIR-ului. Mastodontul s-a făcut praf lovindu-se de carosabil

spot_img

DISTRIBUIȚI

 Trafic  ingreunat in zona cimitirului Tanatorio de Baia Mare. Un  cilindru copactor a cazut pur si simplu de pe platforma care il transporta. Se pare ca „Dorel” de Baia Mare nu a adaptat viteza utilajului pe care il conducea atunci cand  a efectuat un viraj la stanga, moment in care cilindrul compactor si-a „luat zborul” de pe platforma.

Ca la noi la nimeni şi-au spus cei care au trecut pe şoseaua de centură a municipiului Baia Mare! Şoferul transportului agabaritic a intenţionat să iasă pe şoseaua de centură, moment în care s-ar fi rupt cablurile care susţineau cilindrul compactor pe care-l transporta. În curbă, compactorul “şi-a luat zborul de pe platformă, a căzut pe carosabil şi s-a făcut praf. Şoferul autotrenului care îl transporta a spus doar că s-au rupt chingile şi utilajul a căzut. Imediat alte persoane au început să vocifereze şi au încercat să ne împiedice să filmăm.

Şi ca „tacâmul” să fie complet, că doar trăim în România, muncitorii s-au pus pe marginea drumului să încerce să repare utilajul.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA