AcasăActualitateSocialDONEAZĂ SÂNGE, SALVEAZĂ O VIAȚĂ! - Jandarmii maramureșeni, prezenți constant la Centrul...

DONEAZĂ SÂNGE, SALVEAZĂ O VIAȚĂ! – Jandarmii maramureșeni, prezenți constant la Centrul de Transfuzii Sanguine Baia Mare

DISTRIBUIȚI

Având în vedere condițiile actuale și nevoia de sânge tot mai mare, în perioada 26 noiembrie – 04 decembrie a.c., jandarmii maramureșeni au ales să salveze vieți prin desfășurarea activității de donare sânge la Centrul de Transfuzii Sanguine din Baia Mare.
În ultima perioadă, în spațiul public s-au înmulțit apelurile de implicare voluntară și ajutorarea semenilor aflați în suferință, pentru care un strop de sânge înseamnă salvarea vieții.

“Jandarmii donează regulat sânge, iar mulți dintre colegii noștri răspund afirmativ inițiativelor de ajutorare a oamenilor aflați în nevoie. Pe lângă aceștia, sunt jandarmi care periodic donează, având în spate chiar și zeci de ani de când fac acest lucru. Noi vom continua astfel de activități în sprijinul celor cu diferite probleme de sănătate
pentru a le oferi o șansă la viață. Donarea de sânge nu trebuie să se oprească odată cu pandemia, cu noul coronavirus. Haideți să continuăm această acțiune, donează sânge, acordă o șansă la viață! Numai împreună putem salva!”, transmit reprezentanții Jandarmeriei Maramureș.

Informații furnizate de IJJ Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA