Acasă sinucidere maramures DOLIU – Un cunoscut actor american de origine română, a decedat

DOLIU – Un cunoscut actor american de origine română, a decedat

DISTRIBUIȚI

DOLIU  în lumea filmului. Actorul american de origine română, Dale Băsescu, a murit la vârsta de 60 de ani. Tragedia a avut loc, în timp ce acesta înota în piscină. Cel mai probabil bărbatul a făcut infarct.

Anunţul a fost făcut de prieteni ai actorului, iar pe pagina acestuia de Facebook au început să curgă zeci de mesaje de condoleanţe. Dale Băsescu s-a născut  la New York, pe 25 mai 1956, din părinţi români și  s-a mutat împreună cu familia în Colorado, la vârsta de 3 ani (foto jos, alături de mama sa, Barbara şi de sora sa). Mărturisea că de mic i-a plăcut să apară în faţa oamenilor, să îi distreze.

DOLIU A luat lecţii de pian şi a cântat la chitară. Pentru că a câştigat o medalie de aur la un concurs de înot desfăşurat în statul în care locuia, a primit o bursă la un colegiu sportiv. A participat chiar şi la calificările pentru Olimpiadă, la proba de 400 de metri, scrie Adevărul.

Dale Băsescu a aflat că poartă numele fostului preşedinte al României şi se declara foarte încântat la acea vreme că este „tizul” lui Traian Băsescu, despre care spunea că speră să fie „băiat bun”, chiar dacă nu îi plăcea politica, declarând că nu vrea să aleagă între republicani şi democraţi. A fost creditat cu roluri în 24 de filme şi seriale TV, printre care Love Thy Enemy (2011), All my Children (rol episodic), Lynch Mob (2009) sau God is Dead (2008), pentru care a semnat şi coloana sonoră în calitate de compozitor.

 

Sursă.

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA