Acasă slolvacia DOLIU - Un celebru actor a murit la doar 32 de ani

DOLIU – Un celebru actor a murit la doar 32 de ani

DISTRIBUIȚI

Cu siguranță îl știai! Îndrăgitul actor s-a stins din viață din cauza unei boli banale.

În ultima perioadă, rând pe rând, mulți actori îndrăgiți au plecat dintre noi. Joshua Shintani, actorul care a jucat în mai multe filme alături de Gwyneth Paltrow și Jack Black, s-a stins din viață zilele trecute din cauza unei boli banale.

Îndrăgitul actor de origine hawaiiană a murit în urma unei pneumonii, relatează jurnaliștii TMZ. Shintani, în vârstă de numai 32 de ani, se afla în spital atunci când a închis ochii pentru totdeauna, loc în care a primit îngrijiri medicale însă organismul i-a cedat și a pierdut lupta cu banala boală. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost ridicat ieri de către mama sa de la unitatea spitalicească.

Joshua este cunoscut pentru rolul interpretat în “Shallow Hal“ în 2001 alături de Gwyneth, peliculă în care cânta la ukulele celebra melodie “Never Forget Where I am From“. Acesta era încă elev la un liceu din Hawaii în momentul în care a ajuns să joace rolul din filmul menționat după ce a fost abordat de directorul Peter Farrelly care îl văzuse cântând la ukulele în fața bibliotecii școlii.

Acela a fost momentul în care a primit o audiție pentru a juca în film și, evident, a mers la prietenii săi și la familie pentru a se lăuda însă nimeni nu l-a crezut.

Într-un interviu acordat jurnaliștilor de la The Mirror, acesta mărturisea: „La un moment dat, o mașină roșie, frumoasă, a trecut pe lângă mine și omul din interior se uita la mine insistent apoi a început să vorbească. Imediat s-a întors, a oprit mașina exact în colțul în care eram eu și omul mi-a spus să vin mai aproape. M-am apropiat și a venit imediat și întrebarea care mi-a schimbat viața: m-a întrebat dacă vreau să joc într-un film. Inițial am crezut că este o glumă, apoi după ce mi-am dat seama că persoana respectivă vorbea serios, am fost foarte uimit, dar parcă totuși nu îmi venea să cred că mi se întâmpla asta mie. M-am lăudat cu acest episod prietenilor și cunoscuților mei însă nimeni nu m-a crezut!“.

„A avut un suflet bun care strălucea ca un far. Suntem onorați că l-am cunoscut!“, a declarat pentru TMZ purtătorul de cuvânt al familiei Farrelly.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

ro.blastingnews.com

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA