spot_img
AcasămodeleDOLIU ÎN LUMEA MUZICII - Folkistul Octavian Bud a încetat din viaţă

DOLIU ÎN LUMEA MUZICII – Folkistul Octavian Bud a încetat din viaţă

DISTRIBUIȚI

DOLIU ÎN LUMEA MUZICII Cantautorul de muzică folk Tavi Bud s-a stins din viaţă în după amiaza zilei de luni, 5 iunie. Octavian Bud s-a născut în 18 iunie 1958, la Satu Mare şi a început să cânte la chitară în clasa a VIII-a. În perioada 1983 – 1985 a fost membru al Cenaclului Flacăra, apoi al Cenaclului „Totuşi Iubirea”.

În Cenaclul Flacăra a cântat şi împreună cu Emilian Onciu, în grupul folk Trupa din Nord. În 1983 a primit premiul Cenaclului Flacăra pentru cea mai bună compoziţie a anului – „Niciodată”, scrie Informaţia Zilei de SM.

A fost un folkist extrem de activ. Ultimele sale apariţii au fost pe scena Zilelor Oraşului Satu Mare şi la Fesivalul de folk din Amara (2 iunie).

Maria Simion explică ce s-a întâmplat pe o reţea de socializare: „Octavian Bud ne-a cantat pentru ultima data ”Niciodata”, acum doua zile, la Amara. Am stat ieri, cativa dintre noi, mai multe ore cu el la spitalul din Slobozia pana i-au facut niste analize, au zis ca e ok si ca poate pleca la Satu Mare. Acum aflu ca nu mai e printre noi! Dumnezeu sa aiba grija de tine, Tavi! Niciodata nu te vom uita!”.

sursa info şi foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA