Acasă Lifestyle Monden DOLIU ÎN LUMEA FILMULUI – Actorul care l-a interpretat pe agentul secret...

DOLIU ÎN LUMEA FILMULUI – Actorul care l-a interpretat pe agentul secret 007 a încetat ieri din viață

DISTRIBUIȚI

DOLIU ÎN LUMEA FILMULUI  Actorul britanic Roger Moore, celebru pentru interpretarea lui James Bond și rolul din “Sfântul”, a încetat din viață marți, în Elveția, la vârsta de 89 de ani, a anunțat familia. Moore, care trăia în Elveția de mai mulți ani, a murit după o scurtă luptă cu cancerul. “Cu inimile grele anunțăm vestea îngrozitoare că tatăl nostru, Sir Roger Moore, a încetat azi din viață. Suntem cu toții devastați”, au scris copiii actorului pe pagina oficială de Twitter a acestuia.

Actorul a murit în Elveția, “după o luptă scurtă, dar curajoasă cu cancerul”, se mai arată în anunțul postat pe pagina de socializare și semnat de copiii actorului – Deborah, Geoffrey și Christian.

DOLIU ÎN LUMEA 2

Actorul londonez a devenit celebru după ce l-a interpretat pe faimosul agent secret 007. Moore a jucat rolul agentului 007 în şapte filme din seria “James Bond”, între anii 1973 şi 1985, fiind actorul care l-a interpretat de cele mai multe ori pe celebrul spion.

Născut la 14 octombrie 1927, Roger Moore şi-a început activitatea în 1945 și a jucat peste 91 de roluri în filme artistice şi de televiziune.

 

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA