AcasăLifestyleMondenDOLIU ÎN LUMEA FILMULUI – Actorul care l-a interpretat pe agentul secret...

DOLIU ÎN LUMEA FILMULUI – Actorul care l-a interpretat pe agentul secret 007 a încetat ieri din viață

DISTRIBUIȚI

DOLIU ÎN LUMEA FILMULUI  Actorul britanic Roger Moore, celebru pentru interpretarea lui James Bond și rolul din „Sfântul”, a încetat din viață marți, în Elveția, la vârsta de 89 de ani, a anunțat familia. Moore, care trăia în Elveția de mai mulți ani, a murit după o scurtă luptă cu cancerul. „Cu inimile grele anunțăm vestea îngrozitoare că tatăl nostru, Sir Roger Moore, a încetat azi din viață. Suntem cu toții devastați”, au scris copiii actorului pe pagina oficială de Twitter a acestuia.

Actorul a murit în Elveția, „după o luptă scurtă, dar curajoasă cu cancerul”, se mai arată în anunțul postat pe pagina de socializare și semnat de copiii actorului – Deborah, Geoffrey și Christian.

DOLIU ÎN LUMEA 2

Actorul londonez a devenit celebru după ce l-a interpretat pe faimosul agent secret 007. Moore a jucat rolul agentului 007 în şapte filme din seria „James Bond”, între anii 1973 şi 1985, fiind actorul care l-a interpretat de cele mai multe ori pe celebrul spion.

Născut la 14 octombrie 1927, Roger Moore şi-a început activitatea în 1945 și a jucat peste 91 de roluri în filme artistice şi de televiziune.

 

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA