Acasă Actualitate Social Doliu la Jandarmeria Maramures din cauza mortii jandarmului Petreus Ghita, subofiter paza...

Doliu la Jandarmeria Maramures din cauza mortii jandarmului Petreus Ghita, subofiter paza la Judecatoria Dragomiresti

DISTRIBUIȚI

Colegul nostru Plt. Petreuş Ghiţă în vârstă de 35 de ani, încadrat la Plutonul de Jandarmi Dragomireşti, afându-se în timpul liber, a suferit un accident în urmă căruia a decedat. Astfel, data de vineri, 13 iunie a.c., va rămâne o zi de doliu pentru Jandarmeria Maramureş.

GHIŢĂ PETREUŞ a fost pentru noi, colegii lui o lumină. O lumină atât de puternică încât, precum o lumânare puternică sau o stea gigantică, a ars mai repede decât semenii săi.

Născut la data de  24.02.1979 în localitatea Botiza, judeţul Maramureş, a fost în slujba Jandarmeriei Maramureşene începând cu luna decembrie a anului 2005. Şi-a executat serviciul de subofiţer operativ pază şi protecţie instituţionalăla Judecătoria Dragomireştide la încadrare până în prezent.

Calităţile sale l-au făcut să fie iubit şi apreciat de oamenii din comunitate, de colegi şi de comandanţi. Pentru viaţa militară ireproşabilă şi merituoasă a fost recompensat de nenumărate ori, fiindu-i apreciată seriozitatea şi profesionalismul.

Ghiţă şi-a împlinit viaţa alături de soţia sa IOANA, viaţa binecuvântându-i cu un copil minunat MARIA.

Ne împăcăm cu gândul că DUMNEZEU a dorit alături un ostaş bun şi credincios. Şi pentru că 35 de ani au fost prea puţini pentru a returna toate darurile pe care le-a primit la venirea sa pe lume, ştim că ce a rămas nedăruit îi va folosi în Împărăţia Cerurilor.

Cu ostăşescul „Domnule plutonier, avem onoarea să vă salutăm!”, pentru ultima oară luăm poziţia drepţi şi cu lacrimi pe obraz şi sufletele triste ne luăm rămas bun cu onoruri militare dela JANDARMUL şi OMUL – PETREUŞ GHIŢĂ miercuri, 18 iunie 2014 în locul pe care l-a iubit, Poienile Izei.

LA REVEDERE CAMARADE!

„La stele mă voi duce şi le voi povesti

C-am fost jandarm în viaţă, c-am vrut a mai trăi,

Să mă întorc la tine, să stau iar în onor,

Să fiu iar cu colegii, să nu fiu trecător.”

 ( Inimă de jandarm – Plt.adj. Bele Aurel)

„Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

CITESTE AICI CUM S-A PRODUS TRAGEDIA

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA