Acasăsinucidere maramuresDOLIU LA HOLLYWOOD – Un alt actor al Game of Thrones a...

DOLIU LA HOLLYWOOD – Un alt actor al Game of Thrones a murit. Avea doar 36 de ani

spot_img

DISTRIBUIȚI

DOLIU LA HOLLYWOOD  Neil Fingleton, un actor din distribuția serialului „Game of Thrones”, care deținea titlul de cel mai înalt om din Marea Britanie, a murit la vârsta de numai 36 de ani.

Neil Fingleton, care a interpretat rolul uriașului Mag the Mighty în ”Game of Thrones”, remarcandu-se și în câteva lungmetraje SF de mare succes, precum „X-Men: First Class” (2011), „47 Ronin” (2013) și „Jupiter Ascending” (2015), a murit sâmbătă din cauza unei insuficiențe cardiace, informează The Guardian.

Cu o înălțime de 231 de centimetri, Neil Fingleton era considerat cel mai înalt om din Marea Britanie, anunță Realitatea.net. Decesul lui a fost confirmat printr-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a Clubului Persoanelor Înalte din Marea Britanie.

„Din păcate, am fost informați că Neil Fingleton, cel mai înalt om din Marea Britanie, a murit sâmbătă. Neil a devenit cel mai înalt om din Marea Britanie în anul 2007, dupa ce l-a depășit în înălțime pe Chris Greener”, se arată în comunicat.

„Neil a început să se facă remarcat jucând baschet în Statele Unite, înainte de a deveni actor și de a juca în ‘X-Men: First Class’ și, recent, în ‘Game of Thrones’. Gândurile și condoleanțele noastre se îndreaptă acum către familia lui”, se afirma în același mesaj.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA