spot_img
Acasăsinucidere maramuresDOLIU LA HOLLYWOOD - Fostul soț al actriței Liza Minnelli, găsit mort...

DOLIU LA HOLLYWOOD – Fostul soț al actriței Liza Minnelli, găsit mort într-un hotel din Londra

DISTRIBUIȚI

Celebrul producător de televiziune american și star reality-show, în vârstă de 62 de ani, a murit, în mod inexplicabil, în hotelul Four Seasons, din Westferry Circus, Londra.

Moartea lui a fost confirmată de prietenul și fostul său bodyguard, Imad Handi. „Cu mare tristețe, pot confimar că David Gest a murit astăzi. David a fost nu numai un talent uriaș și un prieten drag, ci și o legendă a showbiz-ului”, a declarat Imad. Totodată, el a precizat că ”multe milioane de fani din întreaga lume îi vor simți lipsa” producătorului american.

”Poliția a primit un apel marți, 12 aprilie, la ora 10:17, de la hotelul Four Seasons, din Westferry Circus, în legătură cu moartea inexplicabilă a unui om cu vârsta în jur de 60 de ani. A fost alertat și Serviciul de Salvare din Londra”, care nu a putut face nimic altceva decât să constate decesul, a informat și Scotland Yard.

David Gest, bun prieten cu Michael Jackson,  devenise recent foarte popular și în Marea Britanie prin apariția sa în programul Celebrity Big Brother. El a fost căsătorit cu actrița și cântăreața Liza Minnelli timp de cinci ani, din 2002 până în 2007.

sursă ştire şi foto libertatea.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA