AcasăActualitateDOLIU ÎN TEATRUL BĂIMĂREAN - Felix Arțuche, unul dintre cei mai îndrăgiți...

DOLIU ÎN TEATRUL BĂIMĂREAN – Felix Arțuche, unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai Teatrului de Păpuși, s-a stins din viață

DISTRIBUIȚI

Doliu în comunitatea artistică din Baia Mare. Unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai Teatrului de Păpuși, Felix Arțuche, s-a stins din viață.

Teatrul Municipal Baia Mare anunță cu nespusă tristețe dispariția prematură a colegului și prietenului nostru, Felix Arțuche, unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai Teatrului de Păpuși, pe care l-a slujit cu talent, farmec și dăruire vreme de patru decenii, dând viață, în tot acest timp, unor personaje ce vor rămâne, alături de creatorul lor, în memoria veșnică a copiilor, părinților și bunicilor de pretutindeni. Cele mai recente spectacole în care a jucat și a fost aplaudat de mii de copii sunt: „Fata babei și fata moșneagului”, „Isprăvile lui Păcală”, „Degețica”, „Locomotivioara leneșă”, „Punguța cu doi bani”, „Hänsel și Gretel”. Colectivul Teatrului Municipal Baia Mare transmite condoleanțe familiei îndurerate. Drum lin spre stele, Felix!„, transmit reprezentanții Teatrului Municipal Baia Mare.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA