AcasăActualitateDOLIU ÎN PRESA ROMÂNEASCĂ - A murit Andrei Gheorghe, cunoscutul om de...

DOLIU ÎN PRESA ROMÂNEASCĂ – A murit Andrei Gheorghe, cunoscutul om de radio și televiziune

spot_img

DISTRIBUIȚI

DOLIU ÎN PRESA ROMÂNEASCĂ Andrei Gheorghe a murit, la 56 de ani. Cunoscutul prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune, a fost găsit fără suflare, în casa sa din Voluntari.

Potrivit unor surse din anchetă, Andrei Gheorghe a suferit un stop cardio-respirator. Când a fost găsit trupul, în casa sa din orașul Voluntari, județul Ilfov, era mort de aproximativ 12 ore.

Cadavrul a fost găsit în baia locuinței. În acest caz, poliţia a deschis un dosar de moarte suspectă, scrie Observator.

Trupul neînsuflețit ar fi fost descoperit de o persoană care avea grijă de casa lui Andrei Gheorghe. Bărbatul a sunat la 112, iar un echipaj de la ambulanță a fost trimis la casa lui din Pipera, orașul Voluntari. Medicii nu au putut decât să constate decesul. Apelul la 112 a fost efectuat la ora 22:25.

Un echipaj al poliției, de asemenea, a sosit la locuință, după ce moartea omului de radio a fost anunțată. Ulterior, au apărut și legiștii.

Cine a fost Andrei Gheorghe

Între 1991 și 1993, Andrei Gheorghe a fost reporter special la Radio Constanța și a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanța (1993- 1996; „Videomania”, „Vineri 13″). Pro FM București (1996-2002;”Midnight Killer” „13-14”), și „Lanțul Slăbiciunilor” la Pro TV.

Citește și Andrei Gheorghe a murit. Ultimul mesaj pe care el l-a postat pentru prieteni
În 2002 și 2003 realizează la Antena 1 emisiunea „Gheorghe” și reia emisiunea „13-14 cu Andrei”, mai întâi la Radio 21, și apoi în perioada 2005-2006, la Radio Total.

A avut un rol secundar în filmele „Amen” al lui Costa Gavras, Tinerețe fără tinerețe al lui Francis Ford Coppola (film aflat în faza de preproducție) și a colaborat cu Paraziții pentru albumul Irefutabil. În 2004 este consilier media și realizator de emisiuni („Politica, frate!” și „Am o știre pentru tine!”) la Realitatea TV.

A scris la „Academia Cațavencu” și în ghidul „24-FUN”. În afară de realizarea de emisiuni radio și TV, a deținut funcții de conducere la posturile unde a lucrat: director general al Radio Sky Constanța și Pro FM București, director de programe al trustului Media Pro, consilier în probleme de marketing la Antena 1 București.

În 2006 în colecția „Ego Publicistică” de la Polirom a apărut volumul „Midnight Killer – Banalitatea s-a născut la oraș”, însoțit de un CD audio.

A mai realizat un scurt metraj (în 2008) numit „Dubla personalitate”.
A fost realizatorul emisiunii „Cu Gheorghe și Mihaiu” de la Radio Guerilla și a acceptat provocarea de la Kanal D pentru a modera cel mai îndrăzneț reality-show românesc: „Rătăciți în Panama”.
A avut în 2009 un nou proiect „www.presa.nu”
5 ianuarie 2010 s-a ocupat cu organizarea departamentului de comunicare din cadrul Ministerului de Finanțe până în luna februarie a aceluiași an.
3 octombrie 2010 realizează emisiunea „Salutare Națiune” pe canalul Prime în Chișinău, Republica Moldova.
24 octombrie 2010 realizează emisiunea „Clubul de poker”
13 februarie 2012 realizează emisiunea „Oameni și oameni”

Sursa info Observator

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA