AcasăActualitate112DOLIU ÎN LUMEA SPORTULUI - Un pilot legendar a fost ucis de o româncă...

DOLIU ÎN LUMEA SPORTULUI – Un pilot legendar a fost ucis de o româncă pe o autostradă din Italia

DISTRIBUIȚI

DOLIU ÎN LUMEA SPORTULUI Lumea sportului mondial e în stare de şoc. Un celebru pilot de raliuri a fost ucis de o româncă pe o autostradă din Italia. Beppe Volta a fost ucis de o şoferiţă româncă, la o oprire pe autostradă. Bărbatul de 71 de ani, fost pilot şi mecanic de raliuri, a fost izbit din plin şi a murit pe loc.

La volanul unui BMW X6, Volta a vrut să iasă de pe autostradă spre un centru comercial, pentru a cumpăra o băutură răcoritoare nepoatei lui, scrie Observator.

volta

A fost tamponat din spate de un FIAT Punto, condus de un marocan. Un incident minor, fără răniţi. Câteva minute mai târziu, Volta dădea declaraţii pe banda de urgenţă, când a fost izbit din plin de o altă maşină la volanul căreia se afla şoferiţa româncă.

Aceasta, Mirela M., din Torino, conducea un Mercedes Coupe şi a făcut un atac de panică după incident, fiind transportată la spital.

Poliţia a deschis o anchetă şi cel mai probabil o va acuza pe româncă de crimă stradală.

Chiar dacă avea 71 de ani, Volta continua să piloteze pentru Lancia în diverse curse de raliuri, după ce în anii 70 a fost unul dintre cei mai importanţi piloţi italieni.

sursa INFO

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA