AcasăLifestyleMondenDOLIU ÎN LUMEA MUZICII - Cântărețul de folk Liviu Nechita a murit...

DOLIU ÎN LUMEA MUZICII – Cântărețul de folk Liviu Nechita a murit (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

DOLIU ÎN LUMEA MUZICII Cântărețul de folk Liviu Nechita a murit la vârsta de 47 de ani. Anunțul a fost făcut de Nicu Alifantis, pe pagina sa de Facebook, potrivit HUFF.

DOLIU ÎN LUMEA MUZICII  „O veste tristă mi-a ajuns astă seară la urechi. A încetat din viață Liviu Nechita. Cine era Liviu Nechita? Un om. Un om talentat, generos, sincer, onest.

Ne-am cunoscut prin intermediul lui Marius Matache în 24 octombrie 2014 la Iași, la un concert dat în memoria poetului Dan Giosu, Dumnezeu să-l odihnească, cu care Liviu a fost foarte bun prieten.

Cred că ne-am conversat la acea primă și ultimă întâlnire vreo oră, atât. Apoi ne-am despărțit. Eu la București, el la Milano unde trăia. Atât l-am cunoscut, o zi și sincer îi duc deja dorul. Dumnezeu să te-odihnească și să te primescă în brațele Sale, Omule!”, a scris Alifantis pe contul său de socializare.
Liviu Nechita a fost un chitarist, compozitor și solist de muzică folk. El este cunoscut pentru activitatea sa din cadrul grupului folk Prefix 032. Nechita este autorul unor piese precum „Privirea Ta”, „Departe” sau „Gânduri”.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA