AcasăLifestyleMondenDOLIU ÎN LUMEA FILMULUI - Interpretul preotului din serialul "M*A*S*H" a decedat 

DOLIU ÎN LUMEA FILMULUI – Interpretul preotului din serialul „M*A*S*H” a decedat 

DISTRIBUIȚI

DOLIU ÎN LUMEA FILMULUI Actorul american William Christopher, care a interpretat rolul părintelui Mulcahy din faimosul serial „M*A*S*H”, a decedat sâmbătă, la vârsta de 84 de ani, informează Reuters, preluat de Agerpres.ro. 

DOLIU ÎN LUMEA FILMULUI William Christopher, care a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu circa 18 luni, a murit în locuința sa din Pasadena, Statele Unite. Până în ultima clipă, i-a stat alături soția sa, Barbara Christopher, în vârstă de aproape 60 de ani, potrivit agentului său, Robert Malcolm.

Christopher l-a interpretat pe modestul preot romano-catolic din „M*A*S*H” după ce altui actor îi fusese atribuit acest rol în episodul pilot al serialului. El a fost părintele Mulcahy pe toată durata longevivei serii de televiziune produsă de CBS, din 1972 până în 1983.

Christopher s-a numărat printre actorii care au făcut parte din distribuția serialului pe durata tuturor celor 11 sezoane, alături de Alan Alda, în rolul căpitanului ‘Hawkeye’ Pierce, de Loretta Swit în rolul maiorului Margaret ‘Hotlips’ Houlihan și de Jamie Farr care l-a interpretat pe caporalul Maxwell Klinger.

Ultimul episod al serialului, difuzat în 1983, a avut o audiență de 106 milioane de spectatori, ceea ce a făcut ca „M*A*S*H” să fie cel mai urmărit show de televiziune din toate timpurile.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA