AcasăLifestyleMondenDOLIU ÎN LUMEA ARTISTICĂ - Cel mai cunoscut pitic din România a...

DOLIU ÎN LUMEA ARTISTICĂ – Cel mai cunoscut pitic din România a murit

DISTRIBUIȚI

DOLIU ÎN LUMEA ARTISTICĂ Lumea artistică este în doliu după ce, ieri, Cristi, cel mai cunoscut pitic de la noi, a murit.

DOLIU ÎN LUMEA ARTISTICĂ Cel mai cunoscut pitic din România a murit la Cluj, anunțul fiind făcut pe Facebook de un apropiat.

„Deci nu îmi vine să cred. Nu poate fi adevărat că a plecat Cristi Magicianul Piticul Colorado după doar câteva luni de când s-a născut fetița ta să o lași singură? De ce??? De ce? De ce doamne nu ai grijă și de noi artiști? De ce dai pe cineva și ei la fel de repede pe alt cineva drag? Astă vară am filmat la Eforie botezul fetiței tale cu #NeaMarin. Ce bucuros erai că ai fată și că o să ai urmași.

De ce nu te-a ținut Dumnezeu lângă ea decât câteva luni??? Și unde a trebuit să mori? Taman la Cluj unde acum 2 ani a murit și mama Karla Monty după ce ați venit la ea…. De ce tocmai acolo? Cu cine mai râd eu?? Prea tânăr să pleci… Îmi pare extrem de rău că nu te mai pot vedea niciodată.

Îmi pare nespus de rău și cu atâta durere îți spun. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a scris Magicianul Toredo pe pagina lui de Facebook.

Cristi şi soția sa Mădălina, ambii din Botoșani, au devenit părinţi în luna martie, când tânăra a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, cu o greutate de 2,55 kg şi o înălţime de 44 de centimetri. Micuța Eva Maria a fost botezată cu fast, la o petrecere la care au participat și Nea Mărin, Andreea Mantea și Liviu Vârciu.

Cristi muncea la Circul de Stat din București și provine dintr-o familie cu șase frați, toți de statură normală.

El şi soţia lui s-au cunoscut la Botoșani, la un spectacol: “Eu am văzut-o de pe scenă în sală. Am coborât și i-am spus: «După spectacol vreau să vorbesc ceva cu tine!». De-abia așteptam să termin spectacolul. Mă gândeam tot timpul la ea. A fost dragoste la prima vedere”, povestea Cristi anul trecut, la emisiunea „Poftiți de vă iubiți!”, de la Antena 1.

De altfel, cei doi s-au căsătorit în respectiva emisiune, nunta lor fiind organizată de mai multe vedete.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA