Acasă News Alert DOLIU ÎN COMUNITATEA BĂIMĂREANĂ - Dr. Daniela Văideanu, unul dintre cei mai...

DOLIU ÎN COMUNITATEA BĂIMĂREANĂ – Dr. Daniela Văideanu, unul dintre cei mai îndrăgiți medici pediatri s-a stins din viață

DISTRIBUIȚI

Tagma medicilor din comunitatea băimăreană și nu numai, este în doliu după ce unul dintre cei mai îndrăgiți medici pediatri s-a stins din viață. Toți cei care au cunoscut-o, indiferent că a fost vorba despre pacienți, colegi sau cunoștințe au îndrăgit-o imediat atât pentru profesionalismul de care a dat dovadă de-a lungul carierei sale, cât și pentru empatia și implicarea sa.

Trecerea în neființă a dr. Daniela Văideanu a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare, strângând sute de mesaje de condoleanțe.

De-a lungul carierei, dr. Văideanu a practicat în Centrul de Pediatrie din Cluj, mai apoi și-a mutat activitatea în Baia Mare, la Euromedica. Vă redăm mai jos mesajul publicat ieri de spital:

Astăzi, îi aducem un ultim omagiu prietenei și colegei noastre dr. Daniela Vaideanu. Bunătatea, tandrețea, zâmbetul și profesionalismul ei va rămâne mereu în amintirea noastră. Îți mulțumim, Daniela. Draga noastră colegă dr. Daniela Văideanu este depusă la Capela Bisericii Adormirea Maicii Domnului din Baia Mare. DRUM LIN CĂTRE ÎNGERI! Sincere condoleanțe familiei!

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA