Acasă sinucidere maramures DOLIU - A murit fiica unui fost preşedinte de stat

DOLIU – A murit fiica unui fost preşedinte de stat

DISTRIBUIȚI

Fiica cea mare a fostului preşedinte francez, Jacques Chirac, a murit, joi, la Paris. Laurence Chirac fusese internată în spital duminică, la terapie intensivă.

Laurence Chirac avea 58 de ani şi era fiica cea mare a fostului preşedinte Jacques Chirac. Ea suferea de o anorexie mentală încă din perioada adolescenţei. Laurence a murit din cauza unor afecţiuni cardiace, la Spitalul Necker, din Paris, scrie Le Point.

Fiica cea mare a fostului preşedinte francez era prea puţin cunoscută publicului, tocmai din cauza stării ei precare de sănătate. Fragilă şi discretă, Laurence a avut apariţii rarisime în public. De pildă, ea a fost prezentă la ceremonia de predare a puterii între fostul preşedinte francez Francois Mitterrand şi tatăl ei, Jacques Chirac, în mai, 1995, precum şi la aniversarea a 80 de ani de viaţă a tatălui ei, în noiembrie 2012, împreună cu toată familia ei, într-uun reportaj realizat de Paris Match.

Boală greşit tratată sau suferinţă psihică din cauza tatălui ei.

Boala de care suferea Laurence este caracterizată prin refuzul alimentaţiei. Multă vreme, mama ei, Bernadette Chirac, fostă Primă-Doamnă a Franţei, a pus apariţia acestui sindrom pe seama unei meningite greşit tratate.

citeşte continuarea AICI

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA