AcasăActualitateSocialDoi contrabandişti ucraineni reţinuţi cu ajutorul câinilor poliţişti de frontiera maramureseni (FOTO/VIDEO)

Doi contrabandişti ucraineni reţinuţi cu ajutorul câinilor poliţişti de frontiera maramureseni (FOTO/VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Sighetu Marmaţiei – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au reţinut, cu ajutorul câinilor de urmă Noza şi Noya, doi cetăţeni ucraineni care au incercat sa introduca ilegal in tara 6.000 pachete ţigări de contrabanda, în valoare de peste 52.000 de lei.

Ieri, 2 iunie, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei au observat, într-o zonă muntoasă a frontierei cu Ucraina, două persoane care se îndreptau dinspre localitatea Rona de Sus spre versantul Măgura.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă şi un echipaj canin care au procedat la interceptarea şi somarea prin voce a celor în cauză, reuşindu-se reţinerea celor doi bărbaţi, cetăţeni ucraineni.

Cu ajutorul câinilor de urmă Noza şi Noya, poliţiştii de frontieră au descoperit, în imediata apropiere a versantului Măgura, într-un imobil nelocuit, 12 colete care conţineau ţigări de contrabandă, pe care cei doi cetăţeni ucraineni au recunoscut că le-au transportat de pe teritoriul statului vecin.

Cele două persoane împreună cu ţigările au fost duse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

Drept urmare, s-a stabilit că cei doi bărbaţi sunt L. Iuriy de 32 de ani şi T. Mihailo de 23 de ani, ambii cetăţeni ucraineni.

Totodată, au fost inventariate şi cele 12 colete şi s-a constatat că acesta conţin 5.967 pachete ţigări de diferite mărci, în valoare de peste 52.000 de lei.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat, iar în continuare se efectuează cercetări în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi tragerea la răspunderea celor vinovaţi.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA