AcasăActualitateSocialDoi barbati urmariti national au fost prinsi de politistii maramureseni

Doi barbati urmariti national au fost prinsi de politistii maramureseni

spot_img

DISTRIBUIȚI

Urmăriţi naţional depistaţi de poliţişti

În 04 decembrie a.c., a fost depistat şi depus în Centrul de Reţinere şi Arest  Preventiv un băimărean în vârstă de 24 de ani, urmărit naţional. Pe numele lui, în 29 noiembrie a.c.,  instanţa a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.  

Un bărbat de 44 de ani din Baia Mare, urmărit naţional, a fost identificat şi depus ieri în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Maramureş. Pe numele lui, în 19.11.2013, instanţa a emis mandat de executare a pedepsei închisorii fiind condamnat la doi ani detenţie pentru comiterea infracţiunii de complicitate la evaziune fiscală.

Mandat pus în executare de poliţiştii Biroului Urmăriri

Ieri, poliţiştii Biroului Urmăriri au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii. Ei au identificat un băimărean în vârstă de 35 de ani care era condamnat de instanţă la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. El a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Maramureş şi îşi va executa pedeapsa în penitenciar.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA