spot_img
AcasăActualitate112DOI AGENȚI DE POLIȚIE DIN ȘIEU ȘI STRÂMTURA – Sprijin pentru o...

DOI AGENȚI DE POLIȚIE DIN ȘIEU ȘI STRÂMTURA – Sprijin pentru o familie cu patru copii din Maramureș, care locuiește într-o zonă izolată

DISTRIBUIȚI

Doi agenţi de poliţie din Şieu şi Strâmtura, impresionaţi de situaţia unei familii cu patru copii care locuiesc într-o zonă izolată şi care se confruntă cu greutăţi financiare, au luat iniţiativa de a-i  veni în sprijin. Cei doi poliţişti au pornit ieri la drum cu daruri, cu cele mai bune gânduri şi cu intenţia de a aduce zâmbete şi bucurie pe chipurile acestor copii.

 

Poliţiştii maramureşeni se mobilizează în fiecare an pentru a aduce bucurie şi zâmbete, în cadrul unor acţiuni umanitare. Acţiunile de donare de sânge ale poliţiştilor din Sighetu Marmaţiei şi ale celor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale au fost continuate ieri cu un alt gen de acţiuni umanitare la Strâmtura. Din resurse proprii,  darurile pentru cei patru copii ai familiei vizitate au fost oferite cu mare drag, cu emoţii şi cu bucurie în suflet.

 

În această perioadă, mai mult ca oricând, stă în puterea noastră să oferim ajutor, să aducem măcar câte un zâmbet pe feţele unor copii pentru care Moş Nicolae nu trebuie să rămână doar un vis. Avem cele mai întemeiate motive să continuăm astfel de acţiuni pentru că „dacă vrem, putem!”

Informații furnizate de către IPJ Maramureș

Citește și:http://2.actualmm.ro/craciun-baia-mare-concert-stefan-banica-junior-si-alte-evenimente-cultural-artistice-centrul-vechi/

Te-ar putea interesa și: http://2.actualmm.ro/porti-deschise-reteaua-dacia-pentru-lansarea-noului-duster/

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA